![]() |
Szukam osoby która pomoże ustawić bios - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Dział Tematyczny (/Forum-Dzial-Tematyczny-116) +---- Dział: Informatyka (/Forum-Informatyka-121) +---- Wątek: Szukam osoby która pomoże ustawić bios (/Temat-Szukam-osoby-ktora-pomoze-ustawic-bios-127597) |
Szukam osoby która pomoże ustawić bios - aero2 - 20-01-2016 16:33 Witam. Pilnie szukam osoby, która powie mi, co mam ustawić w biosie, by bootowało system z dvd lub pendrive, przywróciłem bios do ustawień domyślnych i nie bootuje ani nie ładuje systemu, który był zainstalowany, ale na szczęście mogę się dostać do ustawień biosu. Wyświetla się logo producenta laptopa i po nim No Bootable Device. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc. ![]() RE: Szukam osoby która pomoże ustawić bios - DzejkobPL - 20-01-2016 16:48 Podaj model laptopa / jaki bios, przyda się. RE: Szukam osoby która pomoże ustawić bios - Scoobyx - 20-01-2016 17:16 Jeśli z pendrive'a to live usb jest zrobione? Powinno być "first boot device:" i tam ustaw usb/dvd. RE: Szukam osoby która pomoże ustawić bios - aero2 - 20-01-2016 17:21 Zrobione, nie rusza ani z dvd ani z pendrive. Oczywiście dvd i pendrive działa poprawnie. Po kliknięciu enter, włącza mi Boot Manager. Nie mogę wybrać dvd ani dysku, bo pisze Unknow Device. Problem rozwiązany, wystarczyło zmienić na Legacy bios. ![]() Szukam osoby która pomoże ustawić bios - MaLiN - 21-01-2016 16:41 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |