10zł od Betsafe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 10zł od Betsafe (/Temat-10zl-od-Betsafe-127572) |
10zł od Betsafe - sobi - 19-01-2016 23:19 Betsafe otworzym nowy program partnerski. Wystarczy podac mi w prywatne wiadomosci Imie nazwisko oraz e-mail zarejestroawny na betsafe.com a otrzymasz 10zł całkowicie za darmo! Nie wiem czy działa to dla wszystkich kont, czy tylko dla nowych. Piszcie to sprawdzimy edit: Dla nowych. Po zalozeniu konta podajesz dane z betsafe do mnie na priva i 10zl otrzymasz do 30min 10zł od Betsafe - yazir - 20-01-2016 20:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |