5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! (/Temat-5-za-darmo-oraz-12-procentowy-zwrot-z-Gearbest-i-wiele-innych-sklepow-127559) |
5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - kariolmax - 19-01-2016 21:19 Witajcie, chciałbym Wam zaprezentować stronę, która zwraca 12% za zakupy w Gearbest, oraz ~8% w BangGood. Na start przy rejestracji dostajesz 5$ możliwe do wypłaty już od 5.01$ więc wystarczy kupić coś za 10 centów na Gearbest, poczekać i wypłacić! Link: https://goo.gl/4on7dj (musi być z refa, w innym wypadku nie ma bonusu) Wypłaty na PayPal. Przykład - Kupujesz telefon za 100zł, otrzymujesz 12zł zwrotu jeśli kupiłeś go na stronie Gearbest Wystarczy wejść na tą stronę, wyszukać konkretny sklep, kliknąć na link (zapisuje się wtedy ciasteczko, które pomaga im zweryfikować Twoje zakupy) i czekać na zwrot pieniędzy! RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - Tiarrir - 19-01-2016 21:49 Fajnie by było jakbyś jeszcze podesłał produkt za 10 centów, bo ja gapa takiego znaleźć nie umiem. RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - kariolmax - 19-01-2016 21:53 @up Takowego chyba na tą chwilę nie ma - 2zł najtaniej, jednak wg. mnie warto wziąć coś, co się przyda/będzie się dało sprzedać. RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - asiorek - 03-02-2016 02:51 a bawiłeś sie w jakies multi itd? RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - Exodisss - 03-02-2016 11:46 Ktoś mi powie jak zaplacić na Gearbest ?? Chcę zakupić sobie opaskę MiBand 1S ale nie wiem jak zapłacić, z PayPala nie moge bo chce VISE a niestety nie mam :/ Zarejestrowałem się z refa RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - GPlayer - 03-02-2016 12:17 Znalazłem coś za $0.42. Jeżeli ktoś chce to przetestować to łapcie: http://www.gearbest.com/kitchen-dining/pp_104879.html Można jeszcze użyć tego kuponu żeby kupić za 92%. (Jeżeli nie działa to sorki, ale nie sprawdzałem) 8STOREWIDE RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - asiorek - 03-02-2016 21:57 Ale mi nie działa. Tam były jakieś kupony na epety itd to mi błędami sypalo więc nie wiem o co chodzi dokładnie :v ktoś może mi wyjaśnić ? Warunkow żadnych nie widziałem... I nie kminie zbytnio Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - Derek - 16-02-2016 23:13 Zrobiłem videoporadnik jak właśnie tym sposobem kupić powerbanka xiaomi 10000mAh może się przydać: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - yazir - 17-02-2016 01:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |