![]() |
5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! (/Temat-5-za-darmo-oraz-12-procentowy-zwrot-z-Gearbest-i-wiele-innych-sklepow-127559) |
5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - kariolmax - 19-01-2016 21:19 Witajcie, chciałbym Wam zaprezentować stronę, która zwraca 12% za zakupy w Gearbest, oraz ~8% w BangGood. Na start przy rejestracji dostajesz 5$ możliwe do wypłaty już od 5.01$ więc wystarczy kupić coś za 10 centów na Gearbest, poczekać i wypłacić! ![]() Link: https://goo.gl/4on7dj (musi być z refa, w innym wypadku nie ma bonusu) Wypłaty na PayPal. Przykład - Kupujesz telefon za 100zł, otrzymujesz 12zł zwrotu jeśli kupiłeś go na stronie Gearbest ![]() Wystarczy wejść na tą stronę, wyszukać konkretny sklep, kliknąć na link (zapisuje się wtedy ciasteczko, które pomaga im zweryfikować Twoje zakupy) i czekać na zwrot pieniędzy! RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - Tiarrir - 19-01-2016 21:49 Fajnie by było jakbyś jeszcze podesłał produkt za 10 centów, bo ja gapa takiego znaleźć nie umiem. RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - kariolmax - 19-01-2016 21:53 @up Takowego chyba na tą chwilę nie ma - 2zł najtaniej, jednak wg. mnie warto wziąć coś, co się przyda/będzie się dało sprzedać. RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - asiorek - 03-02-2016 02:51 a bawiłeś sie w jakies multi itd? ![]() RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - Exodisss - 03-02-2016 11:46 Ktoś mi powie jak zaplacić na Gearbest ?? Chcę zakupić sobie opaskę MiBand 1S ale nie wiem jak zapłacić, z PayPala nie moge bo chce VISE a niestety nie mam :/ Zarejestrowałem się z refa ![]() RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - GPlayer - 03-02-2016 12:17 Znalazłem coś za $0.42. Jeżeli ktoś chce to przetestować to łapcie: http://www.gearbest.com/kitchen-dining/pp_104879.html Można jeszcze użyć tego kuponu żeby kupić za 92%. (Jeżeli nie działa to sorki, ale nie sprawdzałem) 8STOREWIDE RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - asiorek - 03-02-2016 21:57 Ale mi nie działa. Tam były jakieś kupony na epety itd to mi błędami sypalo więc nie wiem o co chodzi dokładnie :v ktoś może mi wyjaśnić ? Warunkow żadnych nie widziałem... I nie kminie zbytnio Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - Derek - 16-02-2016 23:13 Zrobiłem videoporadnik jak właśnie tym sposobem kupić powerbanka xiaomi 10000mAh może się przydać: 5$ za darmo oraz 12-procentowy zwrot z Gearbest i wiele innych sklepów! - yazir - 17-02-2016 01:36 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |