Nisza, strona, hosting - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Nisza, strona, hosting (/Temat-Nisza-strona-hosting-127540) |
Nisza, strona, hosting - siwrus1231 - 19-01-2016 16:00 1.Nazwa przedmiotu : Nisza, hosting, domena 2.Opis przedmiotu : Strona, na której zarabiamy na SMS'ach 3.Zdjęcia : BRAK, zarobki, staty strony na PW 4.Kontakt : temat/pw 5.Cena : 700 zł 6.Sposób zapłaty za przedmiot : przelew na konto bankowe Witam. Mam do sprzedania POMYSŁ + strone + hosting, czyli wszystko co jest potrzebne do zarabiania. Zarabiamy na polakach, którzy wyślą SMS. Jednak różni się to troche od subów czy zwykłych sms, które są oferowane tutaj na forum. Strona/pomysł nie wymaga dodatkowej pracy, jedynie jakieś drobne do potwierdzenia swojego konta, które trzeba założyć (po zakupie powiem gdzie co i jak). Jestem sam w Polsce z tym przedmiotem. Nie widziałem ŻADNEJ konkurencji, jestem sam na rynku, pieniądze lecą z automatu. Zarabiam na tym od jakichś 3 miechów, bez żadnej promocji. Jeśli by gdzieś popisać na facebooku czy na forach to myśle, że zarobki byłyby o wiele większe. Zarobki mogę przedstawić na PW, a tutaj tylko napiszę, że oscylują w granicach 500-700 zł (przypominam, bez promocji). ***Są 2 rzeczy, które będziesz musiał zrobić sam: -kupić domenę PL, zainstalować wordpressa i wrzucić odpowiednie pliki, ale to ja w tym pomoge, dam moją stronę na przykład (jak ktoś kupi nisze to wytłumaczę dlaczego trzeba założyć nową, a nie działać na mojej). To nie jest "główna" strona, na której zarabiasz tylko strona, która pomoże Ci zdobyć takie coś, które potem należy gdzieś wpisać... Wszystko wytłumaczę -jakieś grosze do aktywacji konta na pewnej stronie (na koncie bankowym). Co mogę jeszcze dodać, nie oddaje do recenzji, nisza jest fejkiem. Sprzedaje tylko jednej osobie, mam dobre serce ;p Czemu sprzedaje? Wczoraj założyłem działalność gospodarczą, od tej pory nie chce mieszać się w ppa/suby i tego typu pierdoły, a nie mam co zrobić z tym, na czym aktualnie zarabiam. Cena nie podlega negocjacji. Jeśli są jakieś pytania proszę pytać W TEMACIE by inni też mogli się dowiedzieć tego o czym nie napisałem. Oczywiście normalnie pytania. Jako iż, sprzedaję tylko jeden egzemplarz, sprzedam osobie, która pierwsza zadeklaruje w temacie, że kupuje nisze wraz z całym asortymentem. Proszę o poważne rozpatrzenie propozycji przed napisaniem, że kupisz, ale jednak za godzine się rozmyślisz. Dobra, teraz kilka słów ode mnie. Jest to okazja, nie będę tego ukrywał. Sądzę, że rzadko pojawiają się takie oferty jak moja, także kto pierwszy ten lepszy, na pewno nie pożałuje Co do recenzji, czemu nie chce oddać? Bo nie. Jeśli ktoś ma jakieś ale proszę nie brać oferty pod uwagę. Proszę bez głupich komentarzy - nie chcesz, nie kupuj. RE: Nisza, strona, hosting - jarekxD - 19-01-2016 17:00 Poproszę o zarobki RE: Nisza, strona, hosting - Ando - 19-01-2016 17:47 @[siwrus1231] Również poproszę o zarobki RE: Nisza, strona, hosting - siwrus1231 - 19-01-2016 20:43 2016.01 .. 433.50 PLN 2015.12 .. 705.50 PLN 2015.11 .. 136.00 PLN 2015.10 .. 433.50 PLN To co podkreślone, nie wie czemu, ale ok, 6-7 dnia początku miecha transfer mi sie wyczerpał na hostingu, nawet pisałem tutaj na forum o tym, jak ktoś wątpi to niech przejrzy moje tematy Dzisiaj 19, a na koncie 433, jak widać trend rosnący RE: Nisza, strona, hosting - siwrus1231 - 20-01-2016 20:15 sprzedane Nisza, strona, hosting - Klin - 29-02-2016 21:18 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |