Inwestycja u mnie zwrot po miesiacu ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja u mnie zwrot po miesiacu ;) (/Temat-Inwestycja-u-mnie-zwrot-po-miesiacu-127492) |
Inwestycja u mnie zwrot po miesiacu ;) - hubert_zarabia - 18-01-2016 20:09 Witam. Postanowilem rozkrecic pewien biznes. Jest to pewna inwestycja a nie to co hyipy ktore moga pasc. 100% zysku po miesiacu! Przykladowo wplacisz do mnie 1zl w bitcoin po miesiacu przesylam ci 2zl I tak dalej... Minimum do zainwestowania:1zl Maximum:10zl 100% zwrotu. Kto odwazny i chce miec zysk pisze na priv. Jest to pewna inwestycja, wiec warto sprobowac.Pozdrawiam. RE: Inwestycja u mnie zwrot po miesiacu ;) - mikuss - 18-01-2016 20:12 wszystkie inwestycje moverinwestments na forum są zakazane Inwestycja u mnie zwrot po miesiacu ;) - piotrekprorok - 18-01-2016 20:13 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |