Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS (/Temat-Damascenon-mentor-LeadMore-pl-SubSMS-127471) |
Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - Damascenonn - 18-01-2016 11:37 Jako ze zniknal temat rekrutacja to w tym watku chcial bym sie z Wami kontaktowac Witajcie mam na imię Kamil zostałem oficjalnym mentorem Leadmore.pl
Pewnie wielu z Was ma problemy jak zarobić na subskrypcjach sms, ale to nic, pomogę Wam postawić pierwsze kroki w temacie zarabiania. Co oferuje? Pomogę zarejestrować domenę/ hosting Zainstalować wordpressa Nakieruje na nisze Powiem jak stworzyc zaplecze Pomogę maksymalnie poprawić konwersje Objaśnię temat SEO Zdradze swoje tajemnice zwiazane ze strona jak i SEO Do każdego ucznia podchodzę indywidualnie, nie podsyłam poradników (nie posiadam takowych ) Czego oczekuje? Systematyczności Sumienności w wykonywaniu obowiązków, Podstawowej obsługi Google Odrobiny kreatywności Osoby zainteresowane proszę zarejestrować się w systemie http://leadmore.pl/ i wybrać z zakładki Dodatki > Mentorzy aplikacje do mnie. W aplikacji proszę napisać coś więcej niż "zachęcam do współpracy" To na podstawie opisu Was wybieram. Im więcej tym lepiej, a to pokazuje jakie będziecie mieli podejście do pracy. Nie współpracuje z osobami chcącymi dorobić sobie do wakacji/ ferii [email protected] RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - Glexab - 18-01-2016 12:04 W zakładce mentorzy masz "Ten mentor aktualnie nie przyjmuję już podań, zapoznaj się z innym mentorem lub sprawdź ponownie później." RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - Czaq - 18-01-2016 12:09 Glexab bo ten temat chyba bardziej ma służyć jako forma opinii i kontaktu RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - Damascenonn - 18-01-2016 12:31 (18-01-2016 12:04)Glexab napisał(a): W zakładce mentorzy masz Tak, wiem. Wczoraj przyjmowalem podania i nie dalo sie kolejnych Nie dlugo zrobie czystke. I pojawia sie wolne miejsca. RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - fakefejk - 18-01-2016 14:43 Ile dotychczas zarobiłeś w Internecie? Jaki masz staż? RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - Damascenonn - 18-01-2016 17:20 (18-01-2016 14:43)fakefejk napisał(a): Ile dotychczas zarobiłeś w Internecie? Jaki masz staż?Okolo 150 tys przez caly okres, pracuje od jutra ;p Albo moze od 3-4 lat? RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - paweuq - 18-01-2016 20:38 Może jakieś staty? Chętnie bym dołaczył ale jestem już podpięty do jednego mentora -.- i nie wiem czy można się odczepić xD Mam nadzieje ze ta metoda to nie blog z hackami? I jak twoi uczniowie zarabiaja? RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - Damascenonn - 18-01-2016 22:12 (18-01-2016 20:38)paweuq napisał(a): Może jakieś staty? Chętnie bym dołaczył ale jestem już podpięty do jednego mentora -.- i nie wiem czy można się odczepić xD Mam nadzieje ze ta metoda to nie blog z hackami? I jak twoi uczniowie zarabiaja?Rowniez na blogach z hackami, ale i na innych niszach takze Nie mowie komu co ma robic, dana osoba sama sobie wybiera Ja tylko podpowiadam. Nie bedzie statystyk, 2 RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - Damascenonn - 20-01-2016 19:58 Czystyki w uczniach zostaly zrobione Zapraszam do skladania podan i zagladania na forum ^^ Na forum pojawil sie dziennik opisujacy co robie danego dnia. RE: Damascenon mentor LeadMore.pl SubSMS - paweuq - 21-01-2016 15:48 To pokaż sygnaturkę chociaż z LM Chyba ze jesteś kolejnym pasożytem nie mentorem! |