![]() |
Nieletni stara się ograć buka :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nieletni stara się ograć buka :) (/Temat-Nieletni-stara-sie-ograc-buka-127376) |
Nieletni stara się ograć buka :) - Kosiczek - 16-01-2016 19:02 Witam ![]() Na wstępie się przedstawię, mam na imię Kamil, 16 lat na karku jest, u buka gram od stycznia zeszłego roku, początkowo nie wychodziło (granie taśm po kursach 1,10-1,20 "pewniaki"), no i jestem z obecnym saldem konta -300 zł. Obecnie odpuściłem sobie do 1/8 LM grę na internecie, ale aby nie stracić formy, gram u lokalnego totomixa za 2-5 zł, aby na jakieś drobiazgi było ![]() ![]() Cel końcowy : wyjście na 0 i zarabianie na bukach ![]() Koniec gry : -500 zł i kończymy grę bynajmniej na pieniądze ![]() Kursy bedą od 1,40 do 2,5 grane normalną stawką, ale będą od czasu do czasu perełki za drobne ![]() ![]() A i bym zapomniał, tu podana stawka to nie jest stawka za jaką gram, gram kupony łączone z tych meczy ![]() Typ 1# NBA Detroit Pistons - Golden State Warriors Gramy : -6,5 pkt GSW @1,85 Stawka : 10 zł Bilans : 0/0 Typ 2# NBA Boston Celtics - Washington Wizards Gramy : Washington Wizards (łacznie z dogrywką) @1,90 Stawka : 10 zł Bilans : 0/0 Typ 3# ME w Polsce (piłka ręczna) Dania - Rosja Gramy : Dania -3,5 gola @1,60 Stawka : 10zł Bilans : 0/0 Powodzenia ![]() Nieletni stara się ograć buka :) - Hybrid1990 - 29-07-2018 04:11 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |