Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Arko021 to oszust - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249)
+---- Wątek: Arko021 to oszust (/Temat-Arko021-to-oszust-127362)

Arko021 to oszust - K.O.M.B.E.K - 16-01-2016 15:19

Arko021 od jakiegoś czasu sprzedaje udostepnienia na swoim fanpage w tym wątku:

http://zarabiam.com/Temat-HIT-Reklama-na-180-FP-przeszlo-1-mln-lajkow-RAZEM-125182

Ja również kupiłem u niego usługę za 22 zł. Podczas dogadywania na którym fanpage miała być wykonana usługa autor nagle przestał odpisywać. Okazało się że nie było go przez 2 tygodnie na forum. Jestem w stanie to zrozumieć; więc czekałem.

Arko021 wrócił ale mimo to nie odpisał na moje poprzednie wiadomości. Później dodał taki komunikat w swoim poście:

"Witam wszystkich i bardzo przepraszam za tak długą przerwę!
Niestety musiałem wyjechać na prawie 2 tyg, nie było to zależne ode mnie.
Nie miałem nawet jak napisać o swojej nieobecności. Wszystkie reklamy wykupione zostały udst, nikt sie nie skarży więc dobrze jest ^^

Wracam po długiej przerwie i za kilka dni ( mam nadzieje ) ze reklama będzie już dostępna.

Padło kilka fp, musze obliczyć na nowo ile jest fanów, stworze jakieś nowe strony i mam nadzieje, że dalej bedzie dobrze...

Zaraz odpiszę wszystkim na pw i o dalszych postępach będę tutaj was informował Smile

Pozdrawiam "

Oczywiście na moją wiadomość nie odpisał więc napisałem znowu, na drugą też nie odpisał mimo iż widać że regularnie loguje się na forum.

RE: Arko021 to oszust - Majka - 16-01-2016 16:56

@[Arko021] Idea czekamy na odpowiedź

RE: Arko021 to oszust - Majka - 20-01-2016 16:30

Arko021 logujesz się prawie codziennie na forum. Wczoraj byłeś dwukrotnie. W dwóch tematach masz wystawione negatywną opinię. Nie raczyłeś nawet podjąć dyskusji.

[Obrazek: 2e1eq14.jpg]