![]() |
[HYIP] Galacticads.com - 125% ROI / dzień - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: [HYIP] Galacticads.com - 125% ROI / dzień (/Temat-HYIP-Galacticads-com-125-ROI-dzien-127313) |
[HYIP] Galacticads.com - 125% ROI / dzień - Workis - 15-01-2016 15:47 Witam ![]() Dla osób zainteresowanych HYIPem Galacticads.com mam miłą ofertę. Aby móc inwestować w serwisie musisz wykupić subskrypcję miesięczna za 5$. Twój polecający (w tym wypadku ja) otrzymuje z niej standardowo 2.5$ a przy aktualnej promocji 5$. Zwracam Ci połowe sumy która otrzymam. ![]() Jest to jedyny HYIP w którym aktualnie jestem i myślę, że można go polecić. ![]() Link polecający w mojej sygnaturze oraz tutaj: ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() [HYIP] Galacticads.com - 125% ROI / dzień - surfer0700 - 02-03-2016 11:02 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |