Czy nie wywali z indexu całej strony? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pytania i Problemy dotyczące SEO (/Forum-Pytania-i-Problemy-dotyczace-SEO-400) +--- Wątek: Czy nie wywali z indexu całej strony? (/Temat-Czy-nie-wywali-z-indexu-calej-strony-127253) |
Czy nie wywali z indexu całej strony? - WuJeKuBa - 14-01-2016 09:20 Witam Serdecznie! Mam pewną stronkę i gdybym sobie dodał subdomenę i dał iframe do premium SMS oraz dał link ma moją stronę do tego, to czy jest możliwość, że Google uzna całą domenę, subdomeny za suby/premium/fake i wywali z indexu, czy nie? W sumie wydaje mi się, że nie, lecz wolałbym się upewnić Bo to jest tylko subdomena, to tą subdomene może ew. wywalić, ale nie wiem Dajcie znać RE: Czy nie wywali z indexu całej strony? - mandez - 20-01-2016 10:34 Zawsze jest taka możliwość, ale w zależności od tego czy zrobisz to ukrywając coś (treść) lub przekierowując są mniejsze i większe szanse. |