BlackShotOnline - reputy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: BlackShotOnline - reputy (/Temat-BlackShotOnline-reputy-12720) |
BlackShotOnline - reputy - Morfit - 30-08-2010 00:11 TEMAT TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA OSÓB, KTÓRE POSIADAJĄ GRĘ BLACKSHOT ONLINE
Siema. Otóż razem z kumplami żeśmy pobrali sobie grę BlackShot Online. Jako że w grze jest tryb Ochrona Bunkra doszliśmy do poziomu Hard i nie możemy przejść dalej, gdyż nas jest trzech, a wejść do bunkra aż 4. Szukam osób które mają BlackShot'a, gdyż chcemy razem z kumplami przejść wszystkie tryby ( Very Hard i Extreme ). Póki co potrzebne są 2 osoby. Liczę na współpracę Osoby które będą chętne, ale w grze będą sobie po prostu stać dostaną ode mnie 1 punkt negatywny Jeżeli uda nam się przejść poziom Very Hard - dostajesz ode mnie 10 punktów reputacji Jeżeli nie uda nam się przejść poziomu Very Hard - dostajesz ode mnie 5 punktów reputacji Jeżeli uda nam się przejść poziom Extreme - dostajesz ode mnie aż 15 punktów reputacji Jeżeli nie uda nam się przejść poziomu Extreme - dostajesz ode mnie 5 punktów reputacji RE: BlackShotOnline - reputy - kreatywny - 30-08-2010 10:05 zwykły użytkownik nie może przyznać tylu pkt reputacji RE: BlackShotOnline - reputy - Lukisss - 30-08-2010 10:28 Ale może przyznać kilka razy ... BlackShotOnline - reputy - Hybrid1990 - 28-03-2018 18:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |