Nietypowa aktywnosc fb - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nietypowa aktywnosc fb (/Temat-Nietypowa-aktywnosc-fb-127137) |
Nietypowa aktywnosc fb - mamrotka - 12-01-2016 04:02 Siemka. Dlaczego gdy robie reklame na fb i normalnie przesle ja do spr. To po 2 mib jedt powiadomienue cos typu: Wyjrylismy nietypowa aktywnosc na Twoim koncie.... Z automatu usuwa mi reklamy i trzeba przejsc jakas ankiete odp. np. Czy to moja karta debetowa, czy to ja dodawalam reklame itd. a na koncu trzeba wyslac skan dowodu. Druga syruacja to zamiast tych pytan mialam weryfikacje na fb.... Wue ktos o co chodzi ? RE: Nietypowa aktywnosc fb - Oceniamy - 12-01-2016 04:26 Pewnie wykupujesz reklamę ze świeżego konta ,lub karta była juz użyta przy wykupieniu reklamy za którą nie było zapłacone . RE: Nietypowa aktywnosc fb - mamrotka - 12-01-2016 04:41 @[Oceniamy] Na poczatku bylo moje konto staz 4 lata i karta nie byla. Pozniej nowe i karta brata i to samo... wiec ja nw o co tu chodzi... Nietypowa aktywnosc fb - piotrekprorok - 20-01-2016 19:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |