Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Nowy od czego zacząć ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Nowy od czego zacząć ? (/Temat-Nowy-od-czego-zaczac-127033)

Nowy od czego zacząć ? - Lazork - 09-01-2016 22:57

Witam,
z racji tego iż mam trochę wolnego czasu chciał bym go zagospodarować i wykorzystać niestety nie wiem za bardzo jak się za to zabrać ...
Zastanawiałem się nad jakaś inwestycja na początek kwota 200-400zł pytanie tylko w co ,handel walutami ? w jakimś kantorze online ?jakieś inne inwestycje HYIP ( wydaje mi się ze dla początkującego to na pewno wszystko pójdzie do stracenia Sad )
Dodam iż moim zainteresowaniem jest IT ( podstawy programowania C#,C++ niestety tutaj tez nie ma za bardzo ogłoszeń, zakładanie stron również odpada konkrecja za duża brak ogłoszeń wszyscy biorą firmy ..

Jednym słowem szukam kogoś kto doradzi coś z sensem i pomoże w postawieniu pierwszy kroków - nie wiem czy to do końca dobry dział

PS ma ktoś doświadczenie w handlu z allibaba( sprowadzanie towaru z chin ?)

RE: Nowy od czego zacząć ? - MistGun - 09-01-2016 23:12

No ja polecam wejść w jakiegoś HYIP z 200 zł. Jeśli sprawa z PayPalem się wyjaśni to MPA.

Co do sprzedaży Chin, to wpisz w wyszukiwarce "import z Chin sprzedaż na allegro " i pokaże ci się dziennik. Tam się oni znają.

RE: Nowy od czego zacząć ? - Lazork - 10-01-2016 12:07

paypal posiadam zweryfikowanego

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

RE: Nowy od czego zacząć ? - oleks94 - 10-01-2016 12:19

poszło priv ; )

RE: Nowy od czego zacząć ? - jungli - 10-01-2016 15:50

Najprawdopodobniej niedlugo uruchomie program o niskim nakladzie kwoty do zainwestowania okolice 150-200zl o 100% zwrocie w miesiac bez zadnego ryzyka utraty kapitalu.
Wiem, ze to moze brzmi abstrakcyjnie ale rozmawiam wlasnie z duza firma partnerskaSmile
Pisz na poczatek ilosc miejsc bedzie ograniczona.

pozdroofka

RE: Nowy od czego zacząć ? - Olszi - 10-01-2016 18:10

Polecam serwis Cplead. Obecnie jest tam akcja Heyah za 5zł, ktora mozna raz dziennie wykonać.
Poświęcasz 2 minuty dziennie na tą akcję.

Przy rerejestracji z poleconego oferuję pełną pomoc
http://cplead.pl/polecam.olszi

czysty link
http://www.cplead.pl

RE: Nowy od czego zacząć ? - Lazork - 13-01-2016 18:12

Witam ,
Dziękuje wszystkim za zainteresowanie dostałem bardzo dużo wiadomości PW Smile może z którejś z nich skorzystam.
Niemniej jednak na ta chwile wpadłem na pomysł aby spróbować importować produkty z chin jeżeli ktoś miał by jakieś doświadczenie i mógł by się nim podzielić to zapraszam na PW Smile na tą chwile złożyłem zamówienie w chińskiej firmie na niewielką kwotę zobaczymy czy produkty dotrą Smile

RE: Nowy od czego zacząć ? - Veres - 17-01-2016 13:40

Jeśli nadal aktualne to najlepszym pomnożeniem takiego wkładu będą programy HYIP, nie musisz czekać długo na zwrot a pozniej czerpiesz zyski Smile Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej pisz Smile Mam parę sprawdzonych trafów.