![]() |
Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki (/Temat-Etinovsky-brak-kontaktu-i-zwrotu-gotowki-126970) |
Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Kemesz - 08-01-2016 21:59 Nie spodziewałem się, że będę tutaj to pisać jednak opiszę sytuację w skrócie. Użytkownik @[Etinovsky] był mi dłużny 300 zł, otrzymałem 240 zł i od 12.11.2015r czekam na zwrot pozostałych 60 zł. Wcześniejsze próby kontaktu kończyły się wymówkami itd. Zaś teraz kontaktu brak. W razie potrzeby posiadam skan dowodu. RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Majka - 09-01-2016 22:12 @[Etinovsky] bardzo proszę o zabranie głosu w tej sprawie! Ostatnia wizyta na forum 3 stycznia. @[Kemesz] Koniecznie wstaw jakieś dowody sprawy. RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Kemesz - 09-01-2016 22:57 @[Majka] Dowody wysłałem Ci na PW. RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Majka - 10-01-2016 09:25 Dowody otrzymałam, sprawa jest prosta. Kemesz dysponując danymi Etinovsky`ego w każdej chwili może zgłosić fakt oszustwa na Policję. @[Etinovsky] czas oddać pieniądze w trybie natychmiastowym!! Edit: Po rozmowie z Kemeszem zdecydowaliśmy, że masz czas 48 godzin na oddanie pieniędzy. RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Etinovsky - 10-01-2016 17:49 Ludzie, Kemesz dopòscil sie wiekszego przestepstwa niz ja.. A pisalem Ci jaka sprawa, wiec? Bez przesady, kontakt sie nie urwa!, wiec nie wiem po co to obruszenie, nie rozumiem. Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Majka - 10-01-2016 17:51 (10-01-2016 17:49)Etinovsky napisał(a): Ludzie, Kemesz dopòscil sie wiekszego przestepstwa niz ja.. A pisalem Ci jaka sprawa, wiec? Bez przesady, kontakt sie nie urwa!, wiec nie wiem po co to obruszenie, nie rozumiem. Witamy na forum. Pisz o co dokładnie chodzi? RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Etinovsky - 10-01-2016 17:55 Umowa została zawarta słownie, za porozumieniem stron.. Gdybym mial kogos oszukac, to nie podawalbym tak dokladnych danych. Owszem zalegam ze splata, ale to 60 zl, i oczywiscie kontak nie urwal sie, odpisuje dlaczego nie oddaje, wcale nie umywam rak, po prostu w danej chwili to nie jest mozliwe, co nie oznacza ze tego nie zrobie wcale. Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Majka - 10-01-2016 17:58 (10-01-2016 17:55)Etinovsky napisał(a): Umowa została zawarta słownie, za porozumieniem stron.. Gdybym mial kogos oszukac, to nie podawalbym tak dokladnych danych. Owszem zalegam ze splata, ale to 60 zl, i oczywiscie kontak nie urwal sie, odpisuje dlaczego nie oddaje, wcale nie umywam rak, po prostu w danej chwili to nie jest mozliwe, co nie oznacza ze tego nie zrobie wcale. Czyli kiedy oddasz? My chcemy fakty! RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Etinovsky - 10-01-2016 18:03 Fakty saą takie, ze wielka przesada bylo straszenie policja, bo to byla dobrowolna operacja. Chcecie faktòw, oddam, do konca miesiaca, na 100 %, potem sam oddam sie karze. Wysłane z mojego FreeTAB 7001 HD IC przy użyciu Tapatalka RE: Etinovsky - brak kontaktu i zwrotu gotówki - Majka - 10-01-2016 18:18 Etinovsky dla mnie sprawa jest prosta jak... pożyczyłeś kasę musisz ją oddać! Uzgodnij z Kemeszem ostateczną datę zwrotu. |