![]() |
Poradnik Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) (/Temat-Poradnik-Automat-od-5-do-XXX-zl-dziennie-126944) |
Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 08-01-2016 15:39 Witaj W tym krótkim poradniku pokażę Ci jak bez nakładu jakiejkolwiek pracy zarobić sobie kilka zł dziennie. Serwistem ktory chce Ci zaprezentować jest serwis Lajkuj Płaci on użytkownikowi określoną ilość pkt za określone zadanie. I tak np. za jedno polubienie strony mamy od 5 do 10 pkt. 1000 pkt = 1zł Jak łatwo obliczyć aby otrzymać 1zł potrzebujemy od 100 do 500 like Jest to dużo, ale poniżej przedstawię Ci program z którego pomocą ten proces będzie wykonywał się automatycznie. Do dzieła! Pierwsze co musisz wykonać to założenie konta w serwisie lajkuj. ![]() ![]() ![]() KONTO VIP na 5 dni na początek dla każdego Kod bonusowy 5353-4985-3385-2025 Po założeniu nowego konta proponuję pobrać przeglądarkę jaką jest FirefoX POBIERZ Następną czynnością którą musisz wykonać jest pobranie wtyczki imacros do tego właśnie Firefoxa POBIERZ Wtyczkę włączasz tradycyjnie i przechodzisz do panelu ![]() Następnym krokiem jest pobranie napisanej przeze mnie wtyczki do programu imacros dostępnej tutaj: Download A następnie wkleić ją do folderu macros ![]() Ustaw język FB na PL. Gotowe! ![]() Jedyne co teraz musisz zrobic to wybrać skrypt w programie imacros i kliknąć start ![]() Mozesz kozystac z kilku kont, nie ograniczaj sie ![]() Im bardziej prawdziwe konta tym lepiej. Ja aktualnie korzystam z 5 kont (3 swoje i 2 znajomych) Serwis w 100% wypłacalny ![]() Dla osób z refa mam darmowe konto VIP na jeden dzień ![]() Ilość osób ograniczona ![]() Dowód wypłaty (ostatni): ![]() Cytat:I dwa, za każdego poleconego który wykona określoną ilość like na stronie dostajemy określone profity. ![]() EDIT# 11.01.2016 # Aktualizacja pluginu ![]() DOWNLOAD Z racji częstych zmian wrzucam wam screena który element należy edytować po otwarciu pluginu w notatniku ![]() ![]() ![]() ![]() Czysty ![]() ![]() Pozwoliłem skopiować sobie post Xevis'a więc proszę o nagrodzenie go reputem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (13-01-2016 07:50)Xevis69521 napisał(a): Skrypt do YouTube: ALTERNATYWY WRZUCONE PRZEZ UZYTKOWNIKÓW! Cytat:VERSION BUILD=8961227 RECORDER=FX (14-01-2016 21:02)Xevis69521 napisał(a): To ja jeszcze tylko dodam od siebie, że admin często zmienia treść buttonu, przez co skrypt przestaje działać. Reklama ...
ZYSKAJ DOSTĘP DO AKTUALIZOWANYCH PORADNIKÓW Pozycjonowanie stron - Content locking - Unikalne backlinki . RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł) - Dziubek96 - 08-01-2016 15:52 a przy jakim nakładzie pracy taki wynik? RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 08-01-2016 15:59 W sumie to zasługa poczęści poleconych, bo sposób udostępniam następnie znajomym. Na programie działam jak mówie od dłuższego czasu. A "zarobienie" tych 10 czy 20 zł to tak naprawde kwestia dnia 1/2 dnia. Serwis znalazłem tutaj na forum, nie mniej jednak postanowiłem sobie trochę pomóc w zarabianiu na nim. Dodatkowo ludzie przesiadujący na FB bardzo chętnie wchodza w takie programy, przez co dosyć łatwo zdobywa się poleconych. ![]() Wtyczka jest dostępna dla każdego, nie mniej jednak poradnika prosil bym nie wyciagac na zewnątrz ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Miluus - 08-01-2016 16:48 Miałem jakiś problem z rejestracją bo wyskakiwało mi że tylko jedno konto z IP choć nigdy się nie rejestrowałem ale użyłem ZenMate i działa. Włączyłem skrypt i nabija... zobaczymy jak będzie później ![]() @Edit: Wbiłem około 200 punktów, następnie mnie wylogowało i przy próbie logowania pokazuje że błędny login lub hasło... RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - SkagGully - 08-01-2016 18:12 Na lajkuj.pl zarabiałem po 5zł miesięcznie tradycyjną metodą, bo na fejsie i tak nie można chyba robić dziennie więcej niż 50 lajków - mogę się mylić bo dawno to było. RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Pitek236 - 08-01-2016 18:12 @[Miluus] I jak? Hasło i login nadal błędne? RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Criss323 - 08-01-2016 19:15 Poszło z refa ![]() RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Obamakiller - 08-01-2016 19:33 Bany lecą już więc lipa. RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Criss323 - 08-01-2016 19:43 Na konto w lajkuj czy facebook? Mam problem bo automat daje lubie to na fb wraca do lajkuj a tam nie przydziela mi punktów i pisze że Facebook powiedział że nie polubiłem strony. Dzieje się tak nawet gdy lajkuje ręcznie. RE: Poradnik + Automat! :) (od 5 do XXX zł dziennie) - Vasaki - 08-01-2016 19:50 Czasami serwis łapie "laga" a kolega dostał bana za proxy a nie za autoclicker ![]() |