Zlecę przerobienie zdjęcia - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zlecę przerobienie zdjęcia (/Temat-Zlece-przerobienie-zdjecia-126895) |
Zlecę przerobienie zdjęcia - armada23 - 07-01-2016 15:36 Tak jak w temacie zlecę przerobienie zdjęcia aby wygląlo na realne z dociagnieciem szczegółów. Odrazu mówię że nie chodzi o żadne podrabianie zrzutów z banku, przelewów bądź innych wałków które są karalne Szczegóły na priv RE: Zlecę przerobienie zdjęcia - wiktor112233 - 07-01-2016 17:24 Podeślij szczegóły na PRIV. Nie jestem specem od grafiki ale jak będzie coś w miarę prostego to może coś wyczaruje RE: Zlecę przerobienie zdjęcia - Gremquen - 07-01-2016 17:29 Do mnie też możesz podesłać RE: Zlecę przerobienie zdjęcia - armada23 - 07-01-2016 17:34 Mam już kogoś obeznanego, obgadujemy właśnie szczegóły gdyby coś nie wypaliło napewno odezwę się dzięki za odpowiedź Zlecę przerobienie zdjęcia - Majka - 28-02-2016 09:19 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |