eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! (/Temat-eqraffle-com-kolejna-strona-na-ktorej-mozna-wygrac-cos-za-darmo-126865) |
eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - Dk2RR - 06-01-2016 23:20 Siema. Znalazłem następną stronę na której możecie wygrać coś zupełnie za darmo! Co więcej właśnie przed chwilą wypłaciłem sobie z niej skina wartego 2 euro i zostało mi jeszcze 0,50 centów na stronce, więc jak najbardziej mogę ją polecić. A więc tak: stronka to http://eqraffle.com Po zalogowaniu się kliknijcie redeem code: Następnie wyskoczy wam okienko gdzie wpiszcie ten kod: DIU-19783 Po tym dostaniecie na początek starter pack. Żeby otworzyć packa przejeździć do strony my packs Kiedy otworzycie pack rozpocznie się losowanie. I teraz tak: w kółeczku jest skin warty 1 euro, reszta to skiny po 0,03, więc musicie trafić ten warty 1$, wtedy będziecie mogli grać dalej (będziecie mieli na kupno następnego packa. Jeśli jednak traficie na skin o wartości 0,03$ możecie spróbować swoich sił na jackpocie). W każdym razie jeśli uda wam się trafić ten skin za 1 euro musicie kupić następnego packa ponieważ najtańszy skin można wypłacić od 1,01$. Tam możecie trafić klucz albo skrzynkę. Jeśli traficie klucz możecie już wypłacić skin do wartości 2,30$ lub grać dalej Tutaj potwierdzenie że strona jest jak najbardziej wypłacalna: RE: eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - asiorek - 06-01-2016 23:29 Co z multikontami itd ? Sprawdzałes? Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka RE: eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - Dk2RR - 07-01-2016 00:07 (06-01-2016 23:29)asiorek napisał(a): Co z multikontami itd ? Sprawdzałes? Z multikontami? W sensie żeby sobie robić i pkt nabijać czy jak? RE: eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - mamrotka - 07-01-2016 00:54 Dokladnie o to chodzi RE: eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - Dk2RR - 07-01-2016 07:28 hm. Nie sprawdzałem tego z swojego komputera, ale sąsiad(mamy takie same ip) mógł wpisać mój kod i dostałem pkt, więc wcale nie wykluczone że się da. RE: eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - mikemuse - 08-01-2016 18:17 nic nie dostałem, wpisałem twój kod troche nasciemniales albo sie cos zmienilo jesli tak zwracam honor, po wpisaniu twojego kodu dostajemy 20% wiecej przy pierwszym depozycie, to wszystko, Ty natiomiast dostajesz 0,05$, starter pack najtanszy kosztuje 0,1$ i maks wygrana 0,25$ reszta shit skiny za 0,03$. Pozdrawiam RE: eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - Dk2RR - 08-01-2016 23:30 Tak, rzeczywiście pozmieniało się i jest tak jak pisze kolega wyżej. Strona była niedostępna chyba 1 dzień i obecnie powróciła do starszych "ustawień"(na początku swojej "kariery" strona też tak działał.) No cóż kto skorzystał, ten ma Edit: Pomimo że na stronę trzeba coś wpłacić nadal ją polecam. 6 euro z 60centów (3 euro zostawione na dalszą grę) eqraffle.com kolejna strona na której można wygrać coś za darmo! - Roben - 27-04-2016 17:54 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |