![]() |
Ograniczenie dostępu do konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449) +--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206) +---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335) +---- Wątek: Ograniczenie dostępu do konta (/Temat-Ograniczenie-dostepu-do-konta-126817) |
Ograniczenie dostępu do konta - Tomcato - 06-01-2016 12:25 Witam W ostatnim czasie na moim koncie PayPal pojawiło się ograniczenie dostępu do konta. Moje konto jest powiązane z rachunkiem bankowym a 21 grudnia wysłałem im skan dowodu tożsamości oraz wyciąg z rachunku bankowego. Ile trwa proces weryfikacji konta. Czekam już 2 tygodnie a pilnie potrzebuje paypala a nic nie moge na nim zrobić. Niżej zamieszczam komunikat jaki widnieje na moim koncie. ![]() RE: Ograniczenie dostępu do konta - nitram - 06-01-2016 14:01 najlepiej zadzwonić i zapytać, aczkolwiek z doświadczenia wiem że musisz czekać często nawet i ponad miesiąc czasu. RE: Ograniczenie dostępu do konta - twardy - 06-01-2016 14:12 U mnie sprawa wygladala tak samo jak u Ciebie, wystarczy zadzwonic i poprosic o 'przyspieszenie'. Tego samego dnia ograniczenie mialem zdjete. RE: Ograniczenie dostępu do konta - Tomcato - 06-01-2016 17:12 Okej dzięki za rady ![]() RE: Ograniczenie dostępu do konta - szczygielek - 06-01-2016 17:16 miałem podobnie,, tyle ze u mnie wystarczył jeden mail z prośbą o przyśpieszenie i pomogło ![]() |