Wrzucanie filmów na facebooka? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Wrzucanie filmów na facebooka? (/Temat-Wrzucanie-filmow-na-facebooka-126777) |
Wrzucanie filmów na facebooka? - Fallriv - 05-01-2016 19:05 Wie ktoś może jak wrzuca się filmy na facebooka bezpośrednio, tak aby nie zostały usunięte? Bo pobrałem sobie video z youtube, wgrałem z kompa na facebooka i z automatu usunęli, że nie mam praw autorskich do muzyki (w tym przypadku). A widziałem ten sam filmik na innych zagranicznych fanpage i na bank oni do nich praw nie mieli Trzeba to jakoś edytować? Pogorszyć jakość? Cokolwiek ktoś wie? Bo jednak takie filmy potrafią zebrać dużo więcej lajków niż fotki i zwykłe posty. RE: Wrzucanie filmów na facebooka? - DBZ - 05-01-2016 19:39 Gdzieś kiedyś czytałem ,żę YouTube rozpoznaję ścieżkę dźwiękową i trzeba ją edytować jakoś ,ale nie wiem czy to prawda |