lajkuj.pl opis programu_wypłacalny! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: lajkuj.pl opis programu_wypłacalny! (/Temat-lajkuj-pl-opis-programu-wyplacalny-126720) |
lajkuj.pl opis programu_wypłacalny! - asapatryk - 04-01-2016 17:10 Cześć, chciałem wam przedstawić dokładny opis programu lajkuj.pl. Działam na nim od nie dawna bo od 1.01.16r czyli dosyć krótko, ale go polecam każdemu Program oferuje: -FB lajkowanie: stron, postów, zdjęć ,komentarzy, udostępnianiu, dołączaniu do eventów, -Oglądanie filmów z YT lub subskrypcje kanałów YT, -Instagram: lajkowanie zdjęć, obserwowanie profilów -Płatne zadania, -Auto-surf, -Twitter. Za te wszystkie opcje dostajemy pkt które przeliczamy potem na Złotówki 1000pkt to 1zł. Wypłatę możemy zrealizować po osiągnięciu 5000pkt czyli 5zł na konto Paypal. Do tego wszystkiego dochodzą codzienne Konkursy aktywności: Konkurs najaktywniejszych pierwszych 3-ech użytkowników dnia. Wygrywają użytkownicy którzy mają najwięcej wymian - klików w danym dniu. Nagrody: 1) Za pierwsze miejsce dostaje się dwa razy większą sumę wymian dokonanych + 24 godzin VIP! + BONUS 100 żetonów. 2)Za drugie miejsce otrzymasz 1,5 sumy wymian dokonanych + BONUS 75 żetonów. 3)Za trzecie miejsce otrzymasz sumę wymian dokonanych + BONUS 50 żetonów Bonus dzienny otrzymywany raz na 24h po wykonaniu 50 wymian. PKT przyznawane od statusu konta(standard/Vip) oraz rangi które są przyznawane od ilości wykonanych wymian. System poleconych który jest naprawdę owocny gdyż otrzymujemy następujące profity: 50 PKT po rejestracji poleconego 2 PLN po rejestracji poleconego 30% z pieniędzy wydanych przez poleconych na zakup punktów w serwisie. Żeby tego było mało możemy wykupić członkostwo VIP za 1zł dziennie dzięki któremu zyskujemy: 100% stawki CPC Do 400 Bonusowych PKTów dziennie Transfer żetonów Lepsza pozycja twoich stron Ukryte reklamy Szybsza pomoc Niższe opłaty. Więc naprawdę się opłaca ja swoje pierwsze 5zł w ciągu dnia i dostałem wypłatę na konto Paypal 8 godzin po zleceniu. Dowód wpłaty: Zapraszam Reflink Lajkuj.pl Czysty Lajkuj.pl lajkuj.pl opis programu_wypłacalny! - MaLiN - 04-01-2016 18:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |