Powrót do zarobku. War43 - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Powrót do zarobku. War43 (/Temat-Powrot-do-zarobku-War43-126710) |
Powrót do zarobku. War43 - war43 - 04-01-2016 13:16 Witam. Mam na imię Mateusz. Jestem 19-latkiem w ostatniej klasie szkoły zawodowej. (Jeden rok przesiedziałem, lecz było to celowe - chciałem zmienić kierunek na taki, który bardziej odpowiadał moim zainteresowaniom) Interesuję się głównie sportem, a bardziej precyzując Sportami Walki uderzanymi (bez walki na podłodze) Jako, że jestem już w ostatniej klasie, a do pracy na etat mi się nie śpieszy, postanowiłem mocniej rozwinąć swoje zarobki w internecie - może uda się z tego utrzymać. Aktualnie działam w: -FireSub http://firesub.pl/ -Shorte https://shorte.st/ref/f82a54ca31 https://shorte.st/ -MPA (50$ inwestycji) https://www.mypayingads.com/index.php?ref=105213 https://www.mypayingads.com/ _______________________________ Mój cel to osiągnięcie przynajmniej 3 000zł miesięcznie (czyli jak łatwo obliczyć - 100zł dniówki). Dziennik będzie podzielony na kilka części i będę się starał aktualizować go codziennie. Obecne całkowite zarobki: Shorte - 226$- 3 miesiące - tendencja mocno wzrostowa. FireSub - 1047zł - 1 miesiąc - tendencja lekko wzrostowa. MPA - 85 paczek __________________ Poprzednie serwisy: eForsa ~1000zł Leadmore ~500zł __________________ Ogóle zarobki z okresu 3 miesięcy: 2547zł i 226$. Cała "praca" do dziś ograniczała się do ustawienia automatu i co jakiś czas resetowanie go, kiedy coś idzie nie tak. __________________ Obecne plany: -Rozwinąć profile na Instagramie. -Zacząć zarabiać w mobilnym PPI, a dokładnie w ogMobi. -Zakupić bota do Instagrama. -Po wypłacie z Shorte, dokupić większą ilość paczek w MPA. -Wypłacać wszystkie środki z MPA i wkładać je do Marlive (nie chcę trzymać wszystkiego w jednym serwisie) __________________ Wynik z dnia wczorajszego: FireSub: 42zł Shorte: 4.22$ Całość: 58zł/100zł __________________ Jeśli ktoś zechce doradzić mi coś w sprawie Instagrama, będę bardzo zadowolony (nigdy wcześniej nie miałem doświadczenia z tym portalem) RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - PremAccHack - 04-01-2016 13:36 " (Jeden rok przesiedziałem, lecz było to celowe - chciałem zmienić kierunek na taki, który bardziej odpowiadał moim zainteresowaniom) " Faktycznie bardzo dojrzałe i mądre zachowanie. Nie mogłeś się przepisać? Bo żeby zawodowki nie przejść to trzeba być geniuszem w swoim rodzaju RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 04-01-2016 13:44 Dlaczego przesiedziałem? Brak miejsc w moim roczniku. Dlaczego zawodówka? Brak technikum o tym kierunku + brak takiej potrzeby. Specjalizację E7 i E8 zapewnia mi zawodówka. E24 (jedyny dodatek Technikum w zawodzie) nie robi wielkiej różnicy przy szukaniu pracy - znacznie lepszym wyjściem jest poświęcenie tego dodatkowego roku nauki, na zrobienie dodatkowych kursów. Niedojrzałe zachowanie? No tak, przecież lepiej siedzieć całe życie w zawodzie, który kompletnie mnie nie interesuje. Bo po co chodzić do pracy z uśmiechem, ciesząc się, że robi się coś, co się na prawdę lubi? Lepiej codziennie rano wstawać z myślą "o niee... znowu do pracy" Pozdrawiam i gratuluję tak szybkiej oceny człowieka RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 04-01-2016 20:13 Dziennik "Geniusza w swoim rodzaju"
Dzień 2 Dziś niestety nie zrobiłem kompletnie nic, prócz założenia konta na istagramie i ustawienia bota.
No i oczywiście wyklikania 10 reklam w MPA. Mimo to, zarobki są w sumie dość zadowalające: Shorte
3,50$ - słabiutko
FireSub
56zł
MPA
Bez zmian, ze względu na brak możliwości wpłaty.
Czekam, aż odblokują PP, a następnie dołożę około 100$. Instagram
Obserwujący - 16
Posty - 17 Tematyka - Dziewczyny trenujące Fitness. Kopletnie nie ogarniam tego portalu, nie potrafię wypromować swojego konta. Byłbym wdzięczny za wskazówki od ludzi bardziej obeznanych. Razem: 69zł
RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - Pasza dla konia - 04-01-2016 20:15 Odblokuj chat na Ogmobi i odnośnie instagrama będziesz wiedział wszystko RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 04-01-2016 20:31 "Sorry, you need to earn more than $100 with us to unlock the chatroom. If you think we should make an exception for you add your account manager on skype." No cóż... Postaram się RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - Snaggy - 04-01-2016 20:53 (04-01-2016 20:31)war43 napisał(a): "Sorry, you need to earn more than $100 with us to unlock the chatroom. If you think we should make an exception for you add your account manager on skype." Ja właśnie przed chwilą zdobyłem kolejnego leada i wkraczam! Życzę tobie tego samego! Tylko szybciej! RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 07-01-2016 17:17 Dzień 3 i 4
2 dni spędziłem u dziewczyny, a co za tym idzie ponownie nie zrobiłem kompletnie nic, prócz wyklikania reklam w MPA.
Dodatkowo postanowiłem jeszcze zainwestować 35$ w kolejny program, który jest bardzo podobny do wyżej wymienionego MyPaingAds, jednak ma pewne dodatkowe zalety: 1. (Główna) - Został już 3 krotnie zweryfikowany przez PayPal. 2. Dodatkowa opłata za członkostwo, gdy chce się posiadać powyżej 50 paczek (dodatkowe zabezpieczenie programu) 3. Naliczenia podobno trzymają się w okolicy 5%/dzień Mowa tu o TrafficGoals. Gdyby ktoś chciał zarejstrować się z mojego polecenia, to serdecznie zapraszam: https://trafficgoals.com/ref/war43211 ______________________________________
Shorte
3,28$ + 3,08$ - słabiutko
MPA
Bez zmian, ze względu na brak możliwości wpłaty oraz brak naliczeń (nadal problemy z PayPalem).
Instagram
Obserwujący - 97
Posty - 17 Tematyka - Dziewczyny trenujące Fitness. Jakież było moje zdziwienie, jak 2 minuty temu zerknąłem na stan tego konta - może jednak uda mi się coś z tego portalu wyciągnąć ______________________________________ Kopletnie nie ogarniam tego portalu, nie potrafię wypromować swojego konta. Byłbym wdzięczny za wskazówki od ludzi bardziej obeznanych. ______________________________________
Razem: 90zł/200zł
Połowa celu za NicNieRobienie... To oznaka, że trzeba w końcu wziąć się do roboty.
RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 08-01-2016 12:14 Dzień 5
W końcu wziąłem się do roboty - to wciąż za mało, ale zawsze coś.
Odświeżyłem profile w botach (nowe zdjęcia, nowe dane, nowe linki, te same konta - w końcu ludzie nie będą wiecznie klikać w jedne i te same linki) Co prawda zrobiłem to o godzinie 17:00, ale mimo to, do 24:00 poprawa była co najmniej "odczuwalna", co z resztą widać po dochodach. Plan na kolejne dni: -Znaleźć więcej zdjęć, które będę mógł wykorzystać w wyżej wymienionych profilach i zrobić zapas na miesiąc. -Regularnie odświeżać profile (i tu jeszcze się zastanawiam - albo codziennie będę aktualizował jeden z nich, albo co 3 dni będę aktualizował wszystkie. Muszę sprawdzić co będzie dla mnie wygodniejsze.) -Siedzieć i myśleć nad jakąś niszą - w końcu na ero-content świat się nie kończy. -Zakupić bota do instagrama - Instagress lub FollowLiker. Nie mogę się zdecydować, oba mają swoje wady i zalety. -W późniejszym czasie planuję zainwestować w poszerzenie swojej wiedzy - chcę kupić poradnik do PPA za 300-400zł, z nadzieją, że wiedza w nim zawarta będzie mogła zostać wykorzystana także w serwisach, na których obecnie zarabiam. ______________________________________
Zarobki z dnia 5:
4,76$
Bez zmian, ze względu na brak możliwości wpłaty oraz brak naliczeń (nadal problemy z PayPalem).
Po powrocie naliczeń zamierzam włożyć w ten program dodatkowe 100$, po czym wypłacać 100% przez BitCoin i przekładać do Marlive ______________________________________
Paczki: 35
Dokładne naliczenia podam, gdy miną równe 24h od inwestycji. Jak na razie mogę napisać, że program bardzo mi się podoba. ______________________________________
Instagram
Obserwujący - 98
Posty - 17 Tematyka - Dziewczyny trenujące Fitness. Odkładam pracę na Instagramie do czasu, aż zainwestuję w Bota - mam też 3 serwery VPS, co pozwoli mi na założenie większej ilości kont (zakładam je z 4 adresów IP) ______________________________________ Byłbym bardzo wdzięczny, za jakiekolwiek wskazówki dotyczące Instagrama - nigdy wcześniej nie miałem z nim styczności.[/align] ______________________________________
Razem: 60zł/100zł
60% celu - myślę, że Dzień 6 będzie lepszy.
RE: War43 - SubSMS / Shorte / OgMobi / HYIP - war43 - 09-01-2016 00:03 Dzień 6
Wykonana praca:
-Pobrane 6 paczek zdjęć do automatów. -Wyklikane reklamy w MPA oraz TrafficGoal -Dołożone 11$ inwestycji do TrafficGoal -Przetestowanie nowej "niszy" do FireSub - brakuje mi słów, aby określić jak bardzo była ona nietrafiona. _________________ Plan na kolejne dni: -Poszerzyć swój zasób słów, aby bez problemu określać kolejne nietrafione nisze. -Znaleźć więcej zdjęć, które będę mógł wykorzystać w profilach do automatów. -Regularnie odświeżać profile (i tu jeszcze się zastanawiam - albo codziennie będę aktualizował jeden z nich, albo co 3 dni będę aktualizował wszystkie. Muszę sprawdzić co będzie dla mnie wygodniejsze.) -Siedzieć i myśleć nad jakąś niszą - w końcu na ero-content świat się nie kończy. -Zakupić bota do instagrama - Instagress lub FollowLiker. Nie mogę się zdecydować, oba mają swoje wady i zalety. -W późniejszym czasie planuję zainwestować w poszerzenie swojej wiedzy - chcę kupić poradnik do PPA za 300-400zł, z nadzieją, że wiedza w nim zawarta będzie mogła zostać wykorzystana także w serwisach, na których obecnie zarabiam. ______________________________________
Zarobki z dnia 6:
5,80$ = 22,60zł
Po powrocie naliczeń zamierzam włożyć w ten program dodatkowe 100$, po czym wypłacać 100% przez BitCoin i przekładać do Marlive ______________________________________
Posty - 17 Tematyka - Dziewczyny trenujące Fitness. Odkładam pracę na Instagramie do czasu, aż zainwestuję w Bota - mam też 3 serwery VPS, co pozwoli mi na założenie większej ilości kont (zakładam je z 4 adresów IP) ______________________________________
Byłbym bardzo wdzięczny, za jakiekolwiek wskazówki dotyczące Instagrama - nigdy wcześniej nie miałem z nim styczności.