Strona o tematyce zarobku w Internecie. Co poprawić lub dodać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strona o tematyce zarobku w Internecie. Co poprawić lub dodać? (/Temat-Strona-o-tematyce-zarobku-w-Internecie-Co-poprawic-lub-dodac-126694) |
Strona o tematyce zarobku w Internecie. Co poprawić lub dodać? - AlexExample - 04-01-2016 00:23 Witam. Utworzyłem stronę o tematyce zarobku w Internecie. Funkcjonuje bardzo krótko więc materiału dużo nie ma. Pytam się o waszą ocenę mojej witryny. WWW: yankesdamian.wix.com/online-investing RE: Strona o tematyce zarobku w Internecie. Co poprawić lub dodać? - djram - 04-01-2016 07:42 Wg mnie jeśli zakładkę "serwisy zarobkowe" odwiedzi jakiś świeżak nie będzie wiedział w ogóle o co chodzi. Polecam do każdego serwisu napisać osobny poradnik jak zarabiać bo np. "TrafficMonsoon.com Klikanie w Cash Linki, AdPack'ach (50$, zarabia aż dojdzie do 55$), Poleceni" Nie za dużo mówi nowym zarabiającym. RE: Strona o tematyce zarobku w Internecie. Co poprawić lub dodać? - AlexExample - 04-01-2016 07:47 Okej. Takiej surowej opinii oczekiwaniem. Dzięki i poprawie w najbliższym czasie Strona o tematyce zarobku w Internecie. Co poprawić lub dodać? - piotrekprorok - 08-01-2016 14:55 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |