mpn - PPI / MPA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: mpn - PPI / MPA (/Temat-mpn-PPI-MPA-126671) Strony: 1 2 |
mpn - PPI / MPA - mpn - 03-01-2016 19:30 Witam! O mnie: Mam na imię Maciej forum przeglądam już od ładnych paru lat przez ten czas "liznąłem" trochę SUB-SMS i SHORTE ale bez większych sukcesów głównie przez to że jestem leniwy ale przyszedł nowy rok i czas to zmienić! Mam nadzieje że uda mi się systematycznie i długo prowadzić ten dziennik. Co zamierzam robić Moim głównym zadaniem jakie sobie wyznaczyłem jest założenie bloga pod PPI chcę żeby do końca stycznia miał ~50 postów. W głowie mam również 2 pomysły który opierały by się tylko na real contencie ale do tego muszę nabrać wiedzy dotyczącej stworzenia strony itp. Myślę też w jaki sposób mógłbym spieniężyć tę nisze. Mogę powiedzieć że są to poradniki o ile można tak to nazwać Na co zbieram? Pierwszym celem będzie 1000zł na telefon(jeszcze nie wiem jaki). Jeśli już uda mi się zrealizować pierwszy cel (MUSI! ) kolejnym będzie odłożenie trochę pieniędzy na samochód(zbliża się 18stka). Trochę się rozpisałem, dziennik będę starał się aktualizować co 1/2 dni.Może uda mi się jeszcze coś dzisiaj zrobić "Nie zawsze dostajesz to czego sobie życzysz, dostajesz to, na co zapracujesz" RE: Nowy Rok, Nowe Cele - mpn - 04-01-2016 21:42 Dzień 1 Dzisiaj udało mi się założyć bloga pod PPI na którym jest już 5 wpisów(nisz).Mam zamiar wrzucać po 2/4 posty dziennie. Jeśli chodzi wejścia na bloga to masakra chyba tylko 1 zabłąkana duszyczka go odwiedziła :/ I tu pojawia się moje pytanie czy mam już zacząć promować bloga czy lepiej dobić tak do 50 postów i dopiero zacząć? Wczoraj zapomniałem dopisać że od 26 grudnia jestem w MPA, zainwestowałem 50$ Aktualny stan paczek: Na razie mam w planach ciągłą reinwestycje Cel: 0/1000zł RE: mpn - PPI / MPA - Keyy_MM - 04-01-2016 21:53 Powodzenia Widzę coraz częściej PPI co bardzo cieszy RE: mpn - PPI / MPA - mpn - 04-01-2016 21:55 Dzięki Zobaczymy co uda mi się wyskrobać z tego PPI RE: mpn - PPI / MPA - Miedziany - 04-01-2016 22:07 Życzę Powodzenia+Obserwuję ! Wysokich zarobków RE: mpn - PPI / MPA - mpn - 05-01-2016 22:45 Dzień 2 Tak więc dodałem 3 posty na bloga można powiedzieć że przygotowałem już 2 na jutro. Co do odwiedzin bloga to UWAGA dzisiaj były aż 2 wejścia, zawsze jakiś progres : Postanowiłem też że na dniach zacznę reklamować bloga na yt. Mam nadzieje że wtedy coś ruszy. Co do MPA stan paczek bez zmian strasznie małe naliczenia a do tego wszystkiego zapomniałem wyklikać 10 reklam Cel: 0/1000zł RE: mpn - PPI / MPA - mpn - 06-01-2016 21:38 Dzień 3 To tak dzisiaj dodałem tylko 2 wpisy na bloga(łącznie jest ich już 10). Nabyłem 5 kont YT i 5 FB od użytkownika fusek, dziękuje i polecam Wstawiłem 1 filmik na YT teraz myślę jak i czy warto nabijać sztucznie wyświetlenia. Bloga według statystyk odwiedziło dzisiaj(do tej pory) aż 18 osób z czego jestem najbardziej zadowolony mimo że żadna instalacja nie wpadła. Nabiłem również 500 punktów na addmefast chociaż nie wiem czy je wykorzystam. Jeśli chodzi o MPA to zakupiłem dzisiaj 1 paczkę(aktualny stan:74) Dodaje też nowy cel. Cel 10/70 postów na blogu do końca stycznia! 0/1000zł RE: mpn - PPI / MPA - mpn - 07-01-2016 21:27 Dzień 4 Podsumowanie na szybko bo padam z nóg, bloga odwiedziło jak na tą chwile 70 osób! Ale przejdźmy do sedna dzisiaj mam nadzieje nastąpił ten przełomowy dzień ponieważ wpadły 3 instalacje! Co prawda za każdą z nich dostałem tylko po 0.01$ ale cóż od razu Krakowa nie zbudowano. Dodałem też 2 filmiki na YT strasznie mało ludzi ogląda ale zawsze to jakaś forma promocji. A tutaj łapcie screena z instalacjami W MPA bez zmian. Cel 12/70 postów na blogu do końca stycznia! 0/1000zł RE: mpn - PPI / MPA - MichalPoltrom - 07-01-2016 21:30 Powodzenia, też kiedyś dzialalem w PPI. RE: mpn - PPI / MPA - mpn - 08-01-2016 23:34 I jak Ci szło MichalPoltrom? Dzień 5 Dzisiaj dodałem 2 nowe posty i przy okazji chyba odkryłem pewien sposób na szukanie nisz zobaczymy jak się to sprawdzi. Dodałem też 3 komentarze na bloga które zwiększyły wiarygodność a przynajmniej mam taka nadzieje. Co do instalacji to wpadła dzisiaj tylko 1 (godzinę temu) ale o wartości 0.2$ Jutro sobota to mam nadzieje że znajdę trochę czasu i przysiądę do tego bardziej. Cel 14/70 postów na blogu do końca stycznia! 0/1000zł |