Poradnik !! Zarób tysiące na kryptowalutach !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Poradnik !! Zarób tysiące na kryptowalutach !!! (/Temat-Poradnik-Zarob-tysiace-na-kryptowalutach-126639) |
Poradnik !! Zarób tysiące na kryptowalutach !!! - Make it - 03-01-2016 12:38 1.Nazwa przedmiotu : Witam , mam na sprzedaż poradnik jak zarobić tysiące na kryptowalutach 2.Opis przedmiotu : Zwrot ceny możliwy jest jeszcze pierwszego dnia Zakupić poradnik mogą maks 2 osoby ( więcej osób = mniejsze zyski , a jeden cwany lis i innym zyski zabierze ) ,,, Treść poradnika moge zmieścic na 1 stronie bo nie ma osoby która sie nie połapie co zrobić Wszystko w prostych 5-6 punktach Zyski >. posiadając 2 btc zarobić można około 0.4 btc na jednej transakcji Można wykonać około 2 transakcje dziennie Po analizie na długi okres czasu ważność poradnika oceniam na około 2 tygodnie , czas to pieniądz Maks wyciągnąć będzie sie dało około 15-20 tys , Lub więcej , to zależy 3.Zdjęcia : 4.Kontakt : 5.Cena : 800 zł Pierwsza osoba , 1100 zł druga osoba 6.Sposób zapłaty za przedmiot : Mbank / Bitcoin Przesłałem to jako nisze do MLN'a [/quote] Z bitcoinami nie miałem styczności, ale w mojej ocenie wycena tego jest duża. Może zamiast samej niszy zrób z tego poradnik i go sprzedaj?[/quote] Niewiem jak zacytować pw XD Oczywiście Mikro poradnik ( który miał być tylko niszą ) poprowadzi cie przez całość za ręke Nie ma tutaj mowy o żadnych programach typu ponzi , itp RE: Poradnik !! Zarób tysiące na kryptowalutach !!! - piotrekprorok - 03-01-2016 12:46 Ponownie usuwam Twój temat. Pomimo tego, że napisałem Ci na pw o złym dziale - Ty nadal to robisz. 20% warna. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |