List od lockerz [ANG-POL] - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Tłumaczenia (/Forum-Tlumaczenia-8) +------ Dział: Maile do Lockerz (/Forum-Maile-do-Lockerz-28) +------ Wątek: List od lockerz [ANG-POL] (/Temat-List-od-lockerz-ANG-POL-1266) |
List od lockerz [ANG-POL] - MareKSG - 30-01-2010 11:49 Bardzo prosiłbym kogoś o wytłumaczenie: Cytat:Hey Lockerz Member, RE: List od lockerz [ANG-POL] - lokarz - 30-01-2010 12:38 Hey Lockerz państw, przede wszystkim, chcemy podziękować za przybycie do przodu i coming clean. Łamanie nasze Warunki korzystania z naruszają integralność naszego członkostwa we Wspólnocie i nasz proces wykupu. Ochrona, że uczciwość jest dla nas ważne ido wszystkich członków Lockerz. Będziemy odjęciu 50% całkowitego PTZ, a nasza decyzja jest ostateczna. Zaproponowaliśmy naszym członkostwie szansę nowego startu z Amnesty, i ostrzegł, że konsekwencje byłyby strome dla każdego, kto naruszył nasze Warunki alenie zgłosiły. Decyzja ta nie jest otwarta na negocjacje --- i to jest twoja ostatnia szansa. Jeśli masz inne naruszenia, konto zostanie wyzerowany i zamknięte. There's good news, though! Teraz możesz wziąć udział w przyszłości wykup z Cchudego łupków (i czyste sumienie) - pod warunkiem, grać fair. Państwo straciło PTZ, ale zyskał spokój - i wiesz, że możesz iść do nagrody chcesz bez obawy odmawia ze względu na przeszłość człowieka. Masz jeszcze jedną szansę - mamy nadzieję, będziesz używać go mądrze. Pokoju Lockerz to jest tłumaczenie z listu gościu masz od nich ostrzeżenie RE: List od lockerz [ANG-POL] - Alcor - 30-01-2010 13:03 Do translatora to każdy umie wsadzić... RE: List od lockerz [ANG-POL] - `Floower! - 30-01-2010 13:19 Przetłumaczone tak że aż sie srać chce ... znaczy wrzucone do translatora gogle i po sprawie ... RE: List od lockerz [ANG-POL] - Buzon93 - 30-01-2010 13:49 W skrócie dziękują Ci ,że się chyba przyznałeś i ,że dla lockerz bardzo ważna jest uczciwość. Odbiorą Ci 50% punktów . Możesz uczestniczyć w tym restocku co teraz będzie. Dostałeś warna, i to jest twoja ostatnia szansa. RE: List od lockerz [ANG-POL] - Kiziordzn - 30-01-2010 14:08 Buzon moje tłumaczenie RE: List od lockerz [ANG-POL] - MareKSG - 30-01-2010 20:56 Dzięki za przetłumaczenie... szkoda tylko że pisałem do nich że te konta zostały zrobione z jednego IP ale nie w jednym gospodarstwie domowym. Krótko mówiąc jeżeli ktoś ma na osiedlu te same IP, lub mieszka w internacie - ma po prostu wała. To nie były konta fałszywe bo korzystali z nich moi znajomi. Jedyny plus to, że zostawili mi Z-lista EDIT: przed chwilą dostałem taką wiadomość (odpisali po tym jak napisałem że nie oszukiwałem) Cytat:This is an automatically generated response. You will hear back from Niestety mam wersję translatora w której można tłumaczyć z POL na ANG dlatego prosiłbym o przetłumaczenie. |