Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Czy na farm satoshi da sie zarobic?? (/Temat-Czy-na-farm-satoshi-da-sie-zarobic-126590) |
Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - hubert_zarabia - 02-01-2016 18:17 Witam.Czy na farm satoshi mozna zarobic bo mam 8level ale nie za bardzo mnie zadowala zysk okolo 10groszy dziennie.Czy na wyzszych levelach jest lepiej?? Ile z tego mozna wyciagac ?? Pozdrawiam RE: Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - Snaggy - 03-01-2016 03:15 Ogolnie mialem wyzszy level i moim zdaniem gra nie warta swieczki. Gdzies czytalem to ludzie tez rezygnowali bo nie warto. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk RE: Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - hubert_zarabia - 03-01-2016 10:18 (03-01-2016 03:15)Snaggy napisał(a): Ogolnie mialem wyzszy level i moim zdaniem gra nie warta swieczki. Gdzies czytalem to ludzie tez rezygnowali bo nie warto. W takim razie jak tez rezygnuje. Dziekuje ci za odpowiedz RE: Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - Snaggy - 03-01-2016 10:29 Spoksik Sent from my GT-N7100 using Tapatalk RE: Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - Serkownik - 03-01-2016 18:55 Cały czas w to gram i mam wyzszy lvl... ja satoshi inwestuje dalej albo obstawiam mecze wiec jest tp dla mnie dodatkowe zrodlo satoshi a takich stron jest sporo i przy malym nakladzie pracy wedlug mnie da sie pozniej zarobic(jak sie rozwinie farme) RE: Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - repmeh - 03-01-2016 23:29 W farmsatoshi raczej nie, ale w cannonsatoshi już idzie szybciej nabić trochę satoshi RE: Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - Vindow - 08-01-2016 12:32 @UP właśnie strona została zresetowana wraz ze wszystkimi Satoshi, nie ma sensu w to inwestować (następny "reset" za pare tygodni). Czy na farm satoshi da sie zarobic?? - piotrekprorok - 18-01-2016 20:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |