![]() |
Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY (/Temat-Hajs-ze-skracania-SHORTE-ST-ADF-LY-126530) Strony: 1 2 |
Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - paweuq - 01-01-2016 14:15 Siema, mam na imie Paweł, i to bedzie moj dziennik/tygodnik zobaczymy jak wyjdzie. W tym roku będę zarabiał na shorte i adfly. Wiem nie duzo tego bedzie a moze duzo ![]() Jestem pod skrzydłami mysc'a, wiec powinno byc dobrze. Musze się starać żeby nie zrobić mu antyreklamy ![]() Na razie jestem na etapie rozbudowy zaplecza. Wrzuciłem po dwa posty na moje ubogie jeszcze zaplecze taki testowy i wpadło 0,25$ wiec nie jest nagorzej ![]() Mój cel to osiągnąc dniówki 5$ Oraz zarobić jak najwiecej aby móc rozwijac zaplecze. Ponadto bede rozwijał swój serwis internetowy. Wiecej informacji o nim juz wkrótce! Cele na ten weekend:
1. Wypromować wszystkie fp na co najmniej 500 like!
2. Zrobić kilka kont fb. RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - mpn - 01-01-2016 14:43 Wytrwałości i dużych zarobków ![]() Będę obserwował! RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - szy1sw - 01-01-2016 15:15 Powodzenia :-) jak wrzucasz linki z z shorte na fb? RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - Miedziany - 01-01-2016 17:25 Powodzenia ;3 RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - paweuq - 04-01-2016 09:32 Witam Pierwsza aktualizacja dziennika!
Od dziś zaczełem regularnie postować na moich FP. Zobaczymy jakie będą wyniki. Cele na weekend zostały wykonane aczkolwiek nie dokońca tak jak chciałem, ale i tak jestem zadowolony ![]() @szy1sw Linki są maskowane. Wczoraj wrzuciłem po 2 posty na fp. Wpadło 0,40$. Z tego co zauważyłem ludzie chętniej klikają w linki stwarzacjące większe pozory bezpieczeństwa ![]() CELE NA TEN TYDZIEŃ 1. Rozwinąć wszystkie FP do przynajmniej 1000 like Zarobić 10$ do 10.01.2016
RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - war43 - 04-01-2016 10:37 Pod skrzydłami mysc'a to pewnie celujesz w Polaków. Ja shorte używam tylko jako takiego "dodatku" do sub-sms (daję komuś zdjęcia 'na zachętę' przez Shorte, a następnie film przez sub-sms) i wyciągam z tego marne 60-100$ miesięcznie. Wniosek z tego taki, że najlepiej celować w USA ![]() RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - paweuq - 04-01-2016 10:56 Dokładnie, dlatego rozwijam konta ze znajomymi z usa, uk. Mysc na poczatku zaznaczył ze bez własnych pomysłów nie ma wysokich zarobków ![]() RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - vanillahajs - 10-01-2016 02:28 powodzenia ![]() RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - AlmostDivine - 29-04-2016 17:11 Powodzenia ![]() (sprzedam fanpejdze) RE: Hajs ze skracania SHORTE.ST + ADF.LY - olekn1 - 03-05-2016 19:01 @[paweuq] Jak Ci idzie zarabianie? Czemu przestałeś dodawać wpisy w dzienniku? Szybko wracaj ![]() |