Blog o Zarabianiu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Blog o Zarabianiu (/Temat-Blog-o-Zarabianiu-126439) Strony: 1 2 |
Blog o Zarabianiu - astek89 - 30-12-2015 10:26 Chciał bym serdecznie zaprosić na mojego nowo otwartego bloga którego chciał bym współtworzyć z wami http://moneyforthelink.blogspot.com RE: Blog o Zarabianiu - Veres - 17-01-2016 13:54 Przejrzę w wolnej chwili RE: Blog o Zarabianiu - Vasaki - 23-01-2016 17:35 Nie chce Tobie robić przykrości ale widze sporo spraw do zrobienia na nim. 1. optymalizacja 2. szata graficzna 3. wku****y adf... p.s. dla PL lepiej shorte Rozumiem zarabianie, site shorte ale nie skipem tylko bannerem, bo jak widze skip ad to automatycznie mam ochote dac cofnij RE: Blog o Zarabianiu - BabciaSamoZlo - 28-01-2016 14:12 Babcia tak sobie ogląda twój blog patrzy i patrzy i się zastanawia... Co się Babcia dowie... A tu: Nic nowego babcia się nie dowiedziała... Babcia jest zła Babcia liczy, że autor tego bloga będzie go aktualizował, jednak Babcia sądzi, że ten blog zrobiony na szybko tylko, po to aby zdobyć te marne 4 wyświetlenia dzinnie... RE: Blog o Zarabianiu - kalutor - 29-01-2016 20:04 (30-12-2015 10:26)astek89 napisał(a): Chciał bym serdecznie zaprosić na mojego nowo otwartego bloga W tym krótkim wpisie popełniłeś aż siedem błędów. To marna zachęta do odwiedzin Twojego bloga... Jednakże chcąc być uczciwym wobec siebie, zajrzałem do niego i nie mam wątpliwości, że jest on stworzony tylko i wyłącznie do osadzenia w nim skryptu wejściowego z Adf.ly... Błędów co nie miara, treść żadna - ogólnie bardzo słaby projekt. Omijać szerokim łukiem, brrr. RE: Blog o Zarabianiu - ambrosini - 31-01-2016 09:49 Jeśli już chcesz przyciągnąć ludzi na ten blog to postaw na jakość, bo bez tego będzie to stratą czasu. Wartościowa treść to podstawa. RE: Blog o Zarabianiu - patykarl - 31-01-2016 11:33 Może nie jestem ekspertem ale za jedno kliknięcie mogę poradzić, żebyś poszedł w coś co zatrzyma odwiedzającego na stronie. Wiara zainteresowana tematyką odwiedza wiele witryn, co w Twoim blogu ma sprawić, że właśnie tutaj ktoś zatrzyma się na dłużej albo tutaj wróci ? ale to tylko wskazówka, fajnie, że jesteś aktywny, powodzonka. RE: Blog o Zarabianiu - full2000 - 11-02-2016 21:16 Sporo hejtu a ja widzę że ów blog wcale nie jest aż taki straszny Możliwe że autor dokonał jakiś zmian od momentu wstawienia linku, brakuje wpisów w nowym roku dlatego być może się zniechęciłeś. Kolega vasaki ma rację z tym żebyś zmienił adf ly na shorte ... Poza tym że nie spełniasz warunków strony partnerskiej. RE: Blog o Zarabianiu - balton - 16-02-2016 13:13 trochę mało informacji, pisz częściej RE: Blog o Zarabianiu - NieWiemNic24 - 16-02-2016 16:04 Nie jest źle |