Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przejęcie grupy bez admina - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451)
+--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452)
+--- Wątek: Przejęcie grupy bez admina (/Temat-Przejecie-grupy-bez-admina-126431)

Przejęcie grupy bez admina - xstr - 29-12-2015 23:28

Witam, ostatnio spotkałem się z sytuacją, że FB wyświetlił mi informacje o tym, że dana grupa nie posiada administratora i umożliwił mi przejęcie tej funkcji jako jedynej osobie. Następnie pogrzebałem trochę i znalazłem kilka kolejnych grup bez admina, lecz nie wyświetliło mi się już nic takiego, próbowałem na wszystkie sposoby i nie dało rady przejąć grupy. W dziale pomocy znalazłem coś takiego:

Jeżeli jesteś członkiem grupy bez administratorów, możesz zostać jej administratorem, klikając polecenie Ustanów mnie administratorem pod nagłówkiem Członkowie w prawej kolumnie.

Niestety aktualizacja tej informacji była ponad rok temu i jest już nieaktualna.. Znacie jakieś sposoby na zaistniałą sytuację?

W grupach, których da się przejąć admina po prawej stronie wyświetlają się dwie opcje:
Ta grupa potrzebuje administratora.
Chcę zostać administratorem <-
Zasugeruj administratora <-
np. organizator, szef itp.

RE: Przejęcie grupy bez admina - ChoGath - 11-02-2016 17:25

ktos coś ?