Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? (/Temat-Gotowy-Model-Biznesowy-Co-o-tym-sadzicie-126334)

Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - karolina21 - 28-12-2015 13:49

Cześć wszystkim!

Ostatnio szukałam sobie na Allegro jakiś fajnych rzeczy o internecie i natrafiłam na takie coś:
http://allegro.pl/gotowy-model-biznesowy-50-promocja-e-biznes-i5868808581.html

Wygląda obiecująco, co o tym myślicie?

założyłam tutaj temat bo nie mogłam nigdzie indziej, a 50 postów nie napisze od razu Smile

witam wszystkich ;p

RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - twardy - 28-12-2015 13:53

Wyglada obiecujaco? Pod warunkiem, ze nie jestes Karolina tylko Bartek... Sciema jak nic.

RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - armada23 - 28-12-2015 13:55

Samoreklama teraz w modzie xd cześć Bartek Smile

RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - karolina21 - 29-12-2015 13:37

panowie pomyłka, ja tylko spytałam, nie ma po prostu takich innych aukcji i chcialam sie dowiedziec czy ktos moze juz mial doczynienia z takim czyms

RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - avrice - 29-12-2015 14:45

Komentarz dosłownie z wczorajSmile

Cytat:Nie polecam kupowania pseudo Biznesu od tego allegrowicza. Naciagla ludzi i namawia do naciagania innych w niby odkrywczym biznesie który istnieje juz od dawna. O zwrocie pieniedzy oczywiscie nie ma mowy. Zwykły krętacz i naciagacz jak dla mnie!!!!

[Odpowiedź z : 28 gru 2015, 12:33 ] Pan Filip kupił ebiznes po czym napisał po 5-10 minutach, że on jednak niczego nie potrafi zrobić i chce zwrotu pieniędzy. Czy to jest poważne? Było napisane, że nawet na zwykłym e-mailu można zrobić. A z tym naciąganiem to przesadził i to bardzo!

RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - zjadamkredki - 29-12-2015 14:50

Może tym planem biznesowym jest sprzedaż planów biznesowych na allegro ? Lol

RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - karolina21 - 29-12-2015 17:59

rzeczywicie ciekawy komentarz, napisalam email do tego sprzedawcy odnosnie tej aukcji, jak cos to dam znac tutaj

RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - mikuss - 29-12-2015 18:27

(28-12-2015 13:49)karolina21 napisał(a):  założyłam tutaj temat bo nie mogłam nigdzie indziej, a 50 postów nie napisze od razu Smile

kto tu z kogo durnia robi ??
50 postów jest potrzebne tylko na dział sprzedam więc tam miał być temat sprzedaży, a że się nie da to tutaj promocja linku do aukcji allegro bo może ktoś się natnie i kupi a udaje sprzedawca pod płaszczykiem "kobiety" zainteresowaną zakupem i bije pianę pisząc bezmyślne posty

@[piotrekprorok] do kosza z tym naciąganiem

Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - piotrekprorok - 29-12-2015 18:29

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.