Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? (/Temat-Gotowy-Model-Biznesowy-Co-o-tym-sadzicie-126334) |
Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - karolina21 - 28-12-2015 13:49 Cześć wszystkim! Ostatnio szukałam sobie na Allegro jakiś fajnych rzeczy o internecie i natrafiłam na takie coś: http://allegro.pl/gotowy-model-biznesowy-50-promocja-e-biznes-i5868808581.html Wygląda obiecująco, co o tym myślicie? założyłam tutaj temat bo nie mogłam nigdzie indziej, a 50 postów nie napisze od razu witam wszystkich ;p RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - twardy - 28-12-2015 13:53 Wyglada obiecujaco? Pod warunkiem, ze nie jestes Karolina tylko Bartek... Sciema jak nic. RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - armada23 - 28-12-2015 13:55 Samoreklama teraz w modzie xd cześć Bartek RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - karolina21 - 29-12-2015 13:37 panowie pomyłka, ja tylko spytałam, nie ma po prostu takich innych aukcji i chcialam sie dowiedziec czy ktos moze juz mial doczynienia z takim czyms RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - avrice - 29-12-2015 14:45 Komentarz dosłownie z wczoraj Cytat:Nie polecam kupowania pseudo Biznesu od tego allegrowicza. Naciagla ludzi i namawia do naciagania innych w niby odkrywczym biznesie który istnieje juz od dawna. O zwrocie pieniedzy oczywiscie nie ma mowy. Zwykły krętacz i naciagacz jak dla mnie!!!! RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - zjadamkredki - 29-12-2015 14:50 Może tym planem biznesowym jest sprzedaż planów biznesowych na allegro ? RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - karolina21 - 29-12-2015 17:59 rzeczywicie ciekawy komentarz, napisalam email do tego sprzedawcy odnosnie tej aukcji, jak cos to dam znac tutaj RE: Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - mikuss - 29-12-2015 18:27 (28-12-2015 13:49)karolina21 napisał(a): założyłam tutaj temat bo nie mogłam nigdzie indziej, a 50 postów nie napisze od razu kto tu z kogo durnia robi ?? 50 postów jest potrzebne tylko na dział sprzedam więc tam miał być temat sprzedaży, a że się nie da to tutaj promocja linku do aukcji allegro bo może ktoś się natnie i kupi a udaje sprzedawca pod płaszczykiem "kobiety" zainteresowaną zakupem i bije pianę pisząc bezmyślne posty @[piotrekprorok] do kosza z tym naciąganiem Gotowy Model Biznesowy - Co o tym sądzicie? - piotrekprorok - 29-12-2015 18:29 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |