Różne adresy IP etc. ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Różne adresy IP etc. ? (/Temat-Rozne-adresy-IP-etc-126309) |
Różne adresy IP etc. ? - mamrotka - 28-12-2015 00:45 Witam, potrzebuję... nie wiem czy dobrze to ujmę, ale chyba kilka adresów IP (??). Całość ma polegać na tym, że mam bota do gry i potrzebuję je postawić każdy bot z innego IP. Mogłabym zakupić kilka VPS, ale to koszt zbyt duży bo 1 vps to ok. 20-30 zł miesięcznie a szukam jakiegoś tańszego sposobu, ponieważ postawić 100 botów to już 3 tyś mies. Oraz inna sprawa to bot jest na hostingu nie jako aplikacja (exe). Zależy mi też żeby adresy IP nie były zmienne co np 2 godziny jako to czytałam w przypadku zakupu proxy oraz żeby nie były podobne do siebie w sensie, że zmieniają się np. 2 ostatnie cyferki adresu. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc RE: Różne adresy IP etc. ? - DzejkobPL - 28-12-2015 01:17 Jakie obciazenie generuje owy bot? To w przegladarce ta gra czy jak? VPS dostaniesz juz za nawet 4 zl, jak platnosc na dluzej to zazwyczaj jeszcze taniej. × Wysłane z telefonu RE: Różne adresy IP etc. ? - mamrotka - 28-12-2015 01:24 @[DzejkobPL] , bardzo małe, praktycznie zerowe Możesz mi podesłać na priv ofertę tego VPS? Ciekawi mnie czy to Polska oferta z PL IP Dzięki i pozdrawiam! RE: Różne adresy IP etc. ? - DzejkobPL - 28-12-2015 01:28 (28-12-2015 01:24)mamrotka napisał(a): @[DzejkobPL] , bardzo małe, praktycznie zeroweWyslalem. × Wysłane z telefonu. Różne adresy IP etc. ? - piotrekprorok - 20-01-2016 19:12 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |