Jak wgrać Faucetbox na Php fusion - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Jak wgrać Faucetbox na Php fusion (/Temat-Jak-wgrac-Faucetbox-na-Php-fusion-126225) |
Jak wgrać Faucetbox na Php fusion - Vindow - 26-12-2015 20:06 Witam, Posiadam własną stronę internetową (opartą o PHP Fusion) i chciałbym wgrać na nią FaucetInABox (FaucetBOX), niestety jakoś mi to nie idzie. Nie potrafię skonfigurować pliku config.php, nie wiem gdzie umieścić faucetinabox.. Wgrałem go na swój serwer FTP jako nowy katalog/ZIP, nie wiem czy mam go rozpakować, konfigurować czy uruchamiać jakieś rzeczy. Można się domyślić że jestem w tym zielony, dlatego proszę o instrukcję jak należy zainstalować, konfigurować (itd.) FaucetInABox. Wynagrodzenie w postaci bitcoinów Pozdrawiam. RE: Jak wgrać Faucetbox na Php fusion - GPlayer - 26-12-2015 22:35 Bez cpanel nic nie zrobisz, tak kiedyś było przynajmniej RE: Jak wgrać Faucetbox na Php fusion - Vindow - 27-12-2015 15:55 Udało mi się znaleźć hosting z cPanel, co teraz? RE: Jak wgrać Faucetbox na Php fusion - GPlayer - 27-12-2015 17:16 Napisz do mnie na gg, tam ustalimy wszystko. GG: 51619168 RE: Jak wgrać Faucetbox na Php fusion - lucjanswin - 31-12-2015 10:11 Witam, kiedyś próbowałem się tym bawić i dużo pomocnych filmików na youtube znalazłem. Z tego co pamiętam to w tym pliku trzeba 4 pozycje zamienić. RE: Jak wgrać Faucetbox na Php fusion - Vindow - 04-01-2016 17:28 Witam, Dziękuję za odpowiedź.. Mógłbym prosić o przykładowy filmik? Szukam już od paru dni i bez skutku. Dziękuję. |