Zarabianie na fanserwisie ( a dokładniej reklamach ) I troche innych ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie na fanserwisie ( a dokładniej reklamach ) I troche innych ! (/Temat-Zarabianie-na-fanserwisie-a-dokladniej-reklamach-I-troche-innych-126217) |
Zarabianie na fanserwisie ( a dokładniej reklamach ) I troche innych ! - Make it - 26-12-2015 17:14 Witam serdecznie W tym dzienniczku będę podsumowywał działania na fanserwisie Promo pod gry ! Panel : Gameflow / Funhub zobaczymy na czym lepiej wyjde Dzień 1 : Fanserwis na dzisiaj wygląda na to że liczba UU wynosi 28 Tutaj promuje gry przy pomocy gameflow ( Wkrótce również fanhub niestety mają chwilowo wstrzymane kampanie ) Zarobek : 1.89 zł Zobaczymy jak będzie wieczorem Cel : 30 zł dziennie ( Pod warunkiem utrzymania 7 dni ) PPI Serwis : Cinstaller Leady : 0 Zarobki : 0 Cel : 5 $ ( 20 zł ) Dziennie Chcesz to zarabiaj ze mną : http://www.adtrackone.eu/go.php?a_aid=56757757bbe6d Trade tracker : Promowanie trade trackera ( 15 zł dla nowego jak i dla mnie ) Dziś : 30 zł Cel : 45 zł dziennie Link do tematu : 15 zł za free : http://zarabiam.com/showthread.php?tid=116179 Jak widać celem jest conajmniej 95 zł dziennie z internetu : grubo , porywam się z motyką na słońce Praca : 1300 PLN netto na mc + Zarobki ( Cel ) 2850 zł = 4200 zł miesięcznie taki cel obrałem Nie mówie że to super dużo ale niestety moje fundamenty są lekko podkruszone Rekordowa dniówka w wakacje : 1489 zł ! Więc wiem że dam rade Myślę nad OGmobi Bo w sumie ładnie ujdzie zarobić Dziś osiągnięto : 30 zł / 95 zł Prawie bym zapomniał : Poszukuje mentora SUB Sms ( REAL CONTENT ! ) Na co zarabiam ? ! : RE: Zarabianie na fanserwisie ( a dokładniej reklamach ) I troche innych ! - Dante_/ - 26-12-2015 17:45 Co do OGmobi to fajny serwis, jeżeli masz dobry ruch z telefonów. Oby udało się dobić do tej dniówki RE: Zarabianie na fanserwisie ( a dokładniej reklamach ) I troche innych ! - Make it - 26-12-2015 17:48 Dzięki Od nowego roku ( luty / marzec ) Wchodzę na niemiecki rynek na starych niszach znajomego który kasuje po 250-300 Euro Dziennie ( Tam stawki za np anno oscylują od 3 - 4 Euro / użytkownika ) Długi czas działałem na funhub i moje dniówki potrafiły dojść do 200-300 PLN Ale ... Jak sie poszło imprezować zamiast pracować Oby 2016 Rok był obfity w zarobki dla mnie i dla Wszystkich userów zarabiam ! Co do Og Mobi to mobile traffic nie będzie przeszkodą w dodatku da sie ugadać tygodniówki , zarobki w $ Więc od jutra postawie coś mobilnego Zarabianie na fanserwisie ( a dokładniej reklamach ) I troche innych ! - Majka - 11-01-2016 19:44 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |