Weryfikacja zdjęciowa FB. NAJTANIEJ I NAJSZYBCIEJ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Weryfikacja zdjęciowa FB. NAJTANIEJ I NAJSZYBCIEJ (/Temat-Weryfikacja-zdjeciowa-FB-NAJTANIEJ-I-NAJSZYBCIEJ-126208) |
Weryfikacja zdjęciowa FB. NAJTANIEJ I NAJSZYBCIEJ - SKOR514 - 26-12-2015 15:27 Siema! Zostawię to tutaj, bo mam zbyt mało postów, żeby napisać do w dziale "wykonam". Przejdę weryfikacje zdjęciową na fb. (ta gdzie jest 6 nazwisk do wyboru) Cena? 0-1000 znajomych---> 6zł 1001-2000----> 8zł powyżej 2k--->10zł Ceny myślę w miarę oki. Co do czasu realizacji, to staram się zrobić jak najszybciej i myślę, że z czystym sumieniem mogę napisać, że max 48h. Po szczegóły zapraszam na pw. Przy większej ilości kont zniżki. e-mail: [email protected] (bo tutaj mogę mieć zapchaną skrzynkę) Pisać!!! Pierwsza weryfikacja, dla pierwszej osoby która się odezwie, za free! RE: Weryfikacja zdjęciowa FB. NAJTANIEJ I NAJSZYBCIEJ - Robaczek12 - 26-03-2016 23:37 z mila chęcia skorzystam jestem pierwszy RE: Weryfikacja zdjęciowa FB. NAJTANIEJ I NAJSZYBCIEJ - xOceanFirex - 05-04-2016 17:39 To ograniczenie odnośnie ilości postów jest beznadziejne. Mam konto od wielu lat i też nie mogę nic zdziałać. RE: Weryfikacja zdjęciowa FB. NAJTANIEJ I NAJSZYBCIEJ - MrDream - 16-05-2016 23:44 Aktualne? RE: Weryfikacja zdjęciowa FB. NAJTANIEJ I NAJSZYBCIEJ - malena - 25-05-2016 06:59 Na pewno łatwiej by było bez limitu postów, ale z drugiej strony byłoby mnóstwo ofert, które pochodziłyby od osób "ze słomianym zapałem".. Weryfikacja zdjęciowa FB. NAJTANIEJ I NAJSZYBCIEJ - Hybrid1990 - 05-10-2020 17:05 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |