CashPirate - Android - Dorób sobie ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: CashPirate - Android - Dorób sobie ! (/Temat-CashPirate-Android-Dorob-sobie-126173) |
CashPirate - Android - Dorób sobie ! - Mazur10 - 25-12-2015 17:34 Ostatnio zobaczyłem fajną aplikacja na Androida za pomocą której możemy zarobić kilka dolarów. Aplikacja to CashPirate Zarabianie w niej polega na pobieraniu i instalacji programów z Google Play , oglądaniu króciutkich reklam, wypełnianiu ankiet. Zaletą tej aplikacji jest to, że możemy wypłacać już od 2,5 $ na konto PayPal / Wypłaty w ciągu 24h Przelicznik coins'ów na pieniądze to: 2500 coins = 2,5 $ 5000 coins = 5 $ 10.000 coins = 10 $ 25.000 coins = 25 $ Pierwsze 500 coins czyli 0,5 $ można zarobić już podczas rejestracji, po wpisaniu maila i hasła można wpisać mój kod referencyjny UNZKVH wtedy na koncie pojawi się 500 coins oraz bonus 50% więcej za pobranie aplikacji. Osoby,które wpiszą mój kod podczas rejestracji niech zgłoszą się na PW to podam szybki i ciekawy zarobek na tej aplikacji System Poleconych : Twój Polecony : 10 % Jego Zarobków ( coins ) Polecony Poleconego : 5 % Zarobków ( coins) W 3h uzbierałem 2,5k czyli 2,5$ Dowód; KLIK Dowód wypłaty wkrótce RE: CashPirate - Android - Dorób sobie ! - patryk6176 - 25-12-2015 18:00 Juz bylo jest opcja szukaj... RE: CashPirate - Android - Dorób sobie ! - Majka - 25-12-2015 18:02 było x 10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |