C.O.W. - Czytamy Obstawiamy Wygryamy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: C.O.W. - Czytamy Obstawiamy Wygryamy (/Temat-C-O-W-Czytamy-Obstawiamy-Wygryamy-126152) |
C.O.W. - Czytamy Obstawiamy Wygryamy - C.O.W. - 24-12-2015 23:31 Pełne info o blogu znajdziesz tutaj - LINK Blog został założony w lipcu 2012 roku. Znajdziecie na nim darmowe typy bukmacherskie jak i również ofertę płatną. Stronę wyróżniają przede wszystkim analizy typowanych spotkań. Daje to odwiedzającemu wgląd na to czym sugeruje się typer w danym meczu i wtedy sam może podjąć ostatecznie decyzję czy warto zagrać podany typ. Na stronie znajdziecie typy przede wszystkim z tenisa ziemnego (męskie rozgrywki ATP), ale nie tylko. W 2013 roku blog zajął III miejsce w konkursie organizowanym przez firmę bukmacherską Betsafe na "Najlepszy blog bukmacherski w Polsce". Wiele osób kojarzy mnie również z największego forum bukmacherskiego w Polsce - mój nick to AKA SHAKAL. Napisałem tam grubo ponad 5500 postów, oraz otrzymałem ponad 9000 reputacji za pomoc lub trafione typy, co czyni mnie aktualnie 6 osobą z największą ilością tych punktów. Niektóre statystyki z poprzedniego sezonu 2015. Blog aktualnie ma ponad 194 000 unikalnych wyświetleń. Fanpage na Facebooku Regulamin i Polityka Prywatności Aktualności + pozostałe informacje: Blog w grudniu 2015 roku przeszedł gruntowny remont który się jeszcze nie skończył. Sezon tenisowy ruszy nieoficjalnie dopiero 31 grudnia. Rozegrany zostanie turniej pokazowy jak co roku w Abu Dhabi. Przed wielkim szlemem Australian Open zostanie rozegrany jeszcze Hopman Cup (nieoficjalne mistrzostwa świata w grze mieszanej - rok temu wygrali go Polacy! Janowicz Jerzy + Agnieszka Radwańska) oraz pokazówka Kooyong. Z tych turniejów na blogu typy będą udostępnione za darmo. Z pozostałych oficjalnych turniejów federacji ATP staram się zawsze dodawać 1 typ dziennie. Pierwsze oficjalne turnieje ATP ruszą 4 stycznia. Polityką C.O.W. na przyszłość jest nieustanny rozwój i podnoszenie jakości oferowanych usług. Jestem otwarty na każdy rodzaj współpracy. *Do administracji i moderacji forum: Jeżeli popełniłem gdzieś błąd, bądź złamałem regulamin, to bardzo proszę o wcześniejszy kontakt z moją osobą. To pomoże nam szybko dojść do porozumienia obydwu ze stron. Oferta płatna: Pakiet typów ATP Chennai, Brisbane, Doha 2016 (ponad 20-30 typów) - C.O.W. - 30-12-2015 12:08 Zapoznaj się najpierw z Regulaminem i Polityką Prywatności TAK BYŁO W POPRZEDNIM SEZONIE 2015 Jest to pierwszy płatny pakiet typów w sezonie 2016 - cena to tylko 60 zł*. *PROMOCJA - Dopłać 30 zł, a otrzymasz pakiet typów ATP Sydney & Auckland! Zaoszczędzisz 50% (30zł) !!! Jak należy grać ze mną? Przykład stawek: 1/3 = 30 zł, €, $ 2/3 = 40 zł, €, $ 3/3 = 50 zł, €, $ *Ewentualnie swoim systemem. Zapoznaj się ze szczegółami oferty płatnej. Jak dokonać płatności? - Przez Skrill (dawne moneybookers.com) - na e-mail [email protected] - Na konto bankowe - Proszę napisać na wyżej wymieniony e-mail w celu dostarczenia wiadomości z numerem rachunku bankowego Informacje - C.O.W. - 02-01-2016 18:47 Statystyki typów - Mubadala World Tennis Championship: Trafione: 5 Przegrane: 2 Bilans: +7,93 Yield: (7,93/12)*100% = +66,08% Ferrer D. ::: 1,97 ::: 2/3 Nadal R. -2 gemy ::: 1,65 ::: 2/3 Ferrer D. +1,5 seta ::: 1,74 ::: 2/3 Ferrer D. ::: 2,94 ::: 1/3 Raonic M. ::: 2,24 ::: 1/3 Ferrer D. ::: 2,00 ::: 3/3 Anderson K. ::: 2,52 ::: 1/3 Zdecydowanie bardzo udany początek roku. Przypominam, że już od następnego tygodnia ruszają oficjalne turnieje ATP - Chennai, Brisbane, Doha (gdzie zagra między innymi - Djokovic, Nadal, Berdych, Ferrer). Na blogu znajdziecie darmowe typy z Hopman Cup - pierwszy typ już jest! RE: C.O.W. - Czytamy Obstawiamy Wygryamy - henry2031 - 03-01-2016 21:58 Czy ktoś korzystał może napisać jakieś opinie? Oferta płatna: Pakiet typów ATP Sydney, Auckland 2016 (ponad 20-30 typów) - C.O.W. - 07-01-2016 16:52 (03-01-2016 21:58)henry2031 napisał(a): Czy ktoś korzystał może napisać jakieś opinie?Ktoś korzysta ,a ktoś nie. Zapoznaj się najpierw z Regulaminem i Polityką Prywatności TAK BYŁO W POPRZEDNIM SEZONIE 2015 Jest to drugi płatny pakiet typów w sezonie 2016 - cena to tylko 60 zł*. *PROMOCJA - Dopłać 60 zł, a otrzymasz pakiet typów Australian Open 2016! Zaoszczędzisz 50% (60zł) !!! Jak należy grać ze mną? Przykład stawek: 1/3 = 30 zł, €, $ 2/3 = 40 zł, €, $ 3/3 = 50 zł, €, $ *Ewentualnie swoim systemem. Zapoznaj się ze szczegółami oferty płatnej. Jak dokonać płatności? - Przez Skrill (dawne moneybookers.com) - na e-mail [email protected] - Na konto bankowe - Proszę napisać na wyżej wymieniony e-mail w celu dostarczenia wiadomości z numerem rachunku bankowego Oferta płatna: Pakiet typów ATP Chennai, Brisbane, Doha 2016 (ponad 20-30 typów) - C.O.W. - 13-01-2016 17:20 Zapoznaj się najpierw z Regulaminem i Polityką Prywatności TAK BYŁO W POPRZEDNIM SEZONIE 2015 Jest to trzeci płatny pakiet typów w sezonie 2016 - cena to tylko 120 zł*. *PROMOCJA - Dopłać 30 zł, a otrzymasz pakiet typów aż z czterech turniejów: ATP Sofia & Montpellier & Quito & Zagreb Zaoszczędzisz 50% (30zł) !!! Jak należy grać ze mną? Przykład stawek: 1/3 = 30 zł, €, $ 2/3 = 40 zł, €, $ 3/3 = 50 zł, €, $ *Ewentualnie swoim systemem. Zapoznaj się ze szczegółami oferty płatnej. Jak dokonać płatności? - Przez Skrill (dawne moneybookers.com) - na e-mail [email protected] - Na konto bankowe - Proszę napisać na wyżej wymieniony e-mail w celu dostarczenia wiadomości z numerem rachunku bankowego C.O.W. - Czytamy Obstawiamy Wygryamy - Klin - 13-01-2016 17:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. C.O.W. - Czytamy Obstawiamy Wygryamy - yazir - 13-01-2016 17:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |