Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Weryfikacja konta na IQ Option - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324)
+--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339)
+--- Wątek: Weryfikacja konta na IQ Option (/Temat-Weryfikacja-konta-na-IQ-Option-126133)

Weryfikacja konta na IQ Option - Xawcio - 24-12-2015 15:14

Witam,

Mam pytanie związane z weryfikacją mojego konta na IQ Option. Dodam, że jest to moje pierwsze konto na opcjach binarnych. Grałem na demo, postanowiłem zasilić konto na 10$. Weryfikuje konto, pytania o mój roczny dochód i skan dowodu osobistego. Czy to jest bezpieczne?

Pozdrawiam.

RE: Weryfikacja konta na IQ Option - patulsky1337 - 25-12-2015 12:51

Nie, to niebezpieczne. Podobno na to się umiera.

RE: Weryfikacja konta na IQ Option - snake1415 - 25-12-2015 17:44

Brakuje jeszcze skanu potwierdzenia miejsca zamieszkania Smile

RE: Weryfikacja konta na IQ Option - MaLiN - 28-12-2015 17:33

@[Xawcio] Tu masz dokładnie opisane o bezpieczeństwie w opcjach: http://binary24.pl/opcje/weryfikacja-i-bezpieczenstwo

Do końca nie wiem po co im roczny dochód, ale jeśli chodzi o skany dowodów to są wymagane, w dodatku mają licencje CySec 47/14 więc w razie kłopotów, wiadomo gdzie się zgłaszać Wink

RE: Weryfikacja konta na IQ Option - jungli - 10-01-2016 19:22

Moja przygoda z IQOption.

Wszystkie dokumenty, ktore wyslalem tylko u nich nie przeszly weryfikacji i cisza w eterze, prosby grozby nic nie daja.
Niezrazony pogralem sobie pewna strategia i 3x ewidentnie przywalili w kulki, bo jak inaczej wyjasnic zupelnie inna swiece na wykresie niz w MT4, MT5 oraz na tradingview? Doskonale wiedza, czym ludzie moga zagrywac i w kluczowych momentach abracadabraSmile
Szczerze nie polecam broka, warto chyba wybrac cos bardziej sprzawdzonego jak Stock czy 24opt.

pozdrawiam