Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: Sharecash (/Forum-Sharecash-88) +---- Wątek: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! (/Temat-Jak-za-darmo-zdobyc-wyswietlenia-komentarze-subskrypcje-i-kciuki-w-gore-12612) |
Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - InTeR - 28-08-2010 13:06 Witajcie. Powstają programy które "nabijają" wyświetlenia, komentarze itp. Ale kosztują np. 5$ a nawet więcej! Zaprezentuję wam stronę na której za darmo możesz nabić sobie komentarze, subskrypcje itp.! Dlaczego wam ją prezentuję? Przede wszystkim dlatego, żeby ta stronka się rozwinęła i miała coraz więcej użytkowników. (Polepszy to szybkość subskrypcji naszego kanału itp.) Jest jeszcze jeden powód. Dostajemy za poleconego 10% jego punktów które zdobędzie. Więc zaczynamy: Krok 1. Rejestrujemy się tutaj: Reflink <-- Bądźcie tak mili Czysty : http://www.enhanceviews.net/ <-- dzięki admin, zapomniałem Krok 2. Po zalogowaniu musimy zdobyć kredyty. Wchodzimy do zakładki: "Earn Free Credits" a następnie wybieramy jak chcemy zdobywać kredyty: 1.Może się to odbywać automatycznie: -automatyczne wyświetlanie filmików -pobieramy wtyczkę do chrome lub mozilli i dajemy start (http://screenshooter.net/7306545/jdjhdej -automatyczne komentowanie i polubianie 2. Możesz robić to ręcznie: -oglądnięcie filmu i skomentowanie -subskrypcja, komentarz, polubienie, ulubione Krok 3. Gdy już zdobędziemy trochę punktów przechodzimy do zakładki: "Redeem Credits". Możemy tutaj zamówić takie rzeczy jak: -Wyświetlenia kanału lub filmiku. -Subskrybowanie -Automatyczne komentarze i polubienia filmiku. -Lub "Link Featuring" czyli od realnych ludzi subskrypcja, polubienie, komentarz i ulubione Jeśli poradnik się przydał to się bardzo cieszę Proszę o komentarze. RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - haggard - 28-08-2010 13:26 Thx, konto tam miałem od 2 tygodni dzięki za przypomnienie o stronce. RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - InTeR - 28-08-2010 13:30 Spoko Polecam tą stronkę. Powiem szczerze, ze lepiej zostawić na noc aby samo komentowało i oglądało i później sobie zamówić od "prawdziwych" ludzi komentarze, subskrypcje i wyświetlenia niż kupić bota.. Ja mam tam konto już chyba z 1,5 miesiąca. RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - plove - 28-08-2010 17:46 (28-08-2010 13:30)InTeR napisał(a): Spoko Polecam tą stronkę. Powiem szczerze, ze lepiej zostawić na noc aby samo komentowało i oglądało i później sobie zamówić od "prawdziwych" ludzi komentarze, subskrypcje i wyświetlenia niż kupić bota.. Robiłem tak i w zasadzie co dzień jakiś błąd wywala. Po za tym zlecania oglądania nie działa, albo mnie robią w bambucho albo po prostu te same osoby ciągle odwiedzają mój kanał i nic mi nie nabija a ptk trace. RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - haggard - 28-08-2010 17:59 Dokładnie Mam 2,5k pkt i chcąc zamówić wyświetlenia mam błędy. Przy automatycznym like za pkt też są często błędy, dostaje pkt za 1/3 działań. RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - InTeR - 28-08-2010 21:53 o.O Mi wszystko dziala.. Juz mi ok. 800 komentarzy i 2000 wys. nabili. Mozille macie? RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - haggard - 28-08-2010 21:58 ****************** Error getting view count **************** Please refresh the page until this error disappears, as this is a problem with YouTube being annoying Taki błąd jak zamawiam wyświetlenia. RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - plove - 28-08-2010 21:59 (28-08-2010 21:53)InTeR napisał(a): o.O Mi wszystko dziala.. Juz mi ok. 800 komentarzy i 2000 wys. nabili. Mozille macie? Tak i już zleciłem jakieś 5 wyswietleń z czego 4k w ogole się nie dodało. RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - InTeR - 28-08-2010 22:03 haggard a to... Od 3 dni tez tak mam. Proboj pare razy a ci sie uda. Jak nie to pozniej sproboj. Jutro. Plove.. Jak zamawiasz wyswietlenia to masz tam napisane ile masz wyswietlen i ile ma byc po wkonaniu. Jak niby wszystkie sie wykonaja to sie chyba sprawdza i wraca punkty za te nie nabite chyba.. RE: Jak za darmo zdobyć wyświetlenia, komentarze, subskrypcje i kciuki w górę! - makat2 - 12-09-2010 13:05 Gdzie jest ten przycisk Earn Free Credits? |