![]() |
Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) (/Temat-Biore-sprawy-w-swoje-rece-by-bartus2278-126109) Strony: 1 2 |
Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - bartus2278 - 23-12-2015 22:05 Witam Forumowiczów ![]() zacznę od tego, że pomimo rejestracji w 2013 roku to jestem na forum niedoświadczonym użytkownikiem, ponieważ do listopada tego roku miałem napisanych z 5 postów na forum... Do założenia dziennika (choć pewnie wpisy będą mniej regularne ) po części skłonił i zainspirował mnie @Leos2011 za co mu dziękuję ![]() Mój dziennik ma mi pomóc się zmobilizować do cięższej pracy, do regularności oraz dać mi pozytywnego kopa do działania. Przejdę do tego, że swoją nową przygodę z forum oraz zarabianiem w internecie zacząłem od buxów, z racji tego, że jest to jedna z prostszych metod zarobku tj. bycie popularnym klikaczem ![]() OTO LISTA BUXÓW W KTÓRYCH JESTEM ZAREJESTROWANYM ORAZ AKTYWNYM UŻYTKOWNIKIEM I MOGĘ POLECIĆ: ClixSense - jest to stronka, która daje spore możliwości zarobku bo oprócz klikania, można wypełniać zadania, ankiety oraz dostawać dodatkowe środki z bonusu, czy też clixgrida ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trafficmonsoon - jest to program RevShare, z możliwością reklamowania swoich innych stron oraz z możliwością klikania ![]() ![]() AyuWage - jest to typowy program typu bux, sporo reklam do wyklikania, oraz sporo reklamek typu minutestaff, które robi się bardzo sprawnie i szybko wpadają $. Qassa - za samą rejestrację dostajemy 100000 Qoins czyli 5 zł. można tu klikać reklamy, korzystać z rabatów, wypełniać ankiety oraz dostawać punkty za robienie zakupów w sieci . Ja przy praktycznie zerowym zaangażowaniu mam 10 zł na koncie, a ostatnio nie miałem czasu klikać ![]() Moje linki do tych programów: http://www.clixsense.com/?8379887 https://trafficmonsoon.com/?ref=bartus2278 http://www.ayuwage.com/?reg=281648 https://www.qassa.pl/2253770 po początkach z programami typu bux, przyszedł czas na poważniejsze inwestycje, które skierowałem w programy typu RevShare ![]() MxRevShare - program w którym kupuje się również paczki pracujące na nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moje linki do programów: https://mxrevshare.com/pl/?r=bartus2278 Moje zarobki z internetu mam zamiar przeznaczyć na kolejne projekty oraz sposoby zarobku z internetu ![]() ![]() ![]() Gdyby, ktoś miał jakieś pytania czy potrzebował pomocy przy rejestracji, czy też obsłudze jakiegoś z programów to zapraszam na priv ![]() ![]() Co jakieś 2-3 dni będę prezentował nowy wpis ![]() ![]() ![]() Wesołych, Ciepłych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla Wszystkich Użytkowników tego Forum ![]() Cel 2016:
*MPA:- dojść do zarobków 50$ dziennie (wypłat) - reinwestować w 100% minimum do 25.01.2016 - polecić program minimum 15 aktywnym osobom * MxRev: - reinwestować 100% minimum do 11.04.2016 - dopłacić do programu minimum 300$ - kupić minimum 5 udziałów w matrycach Mx - dojść do zarobków 20$ dziennie (wypłat) - polecić program minimum 15 aktywnym osobom * Clixsense: - zakupić rozszerzenie do konta premium - polecić program minimum 25 aktywnym osobom * NOWE PROJEKTY: - stworzyć blog (+fanpage) promujący zarabianie w internecie i opisujący sposoby itd - stworzyć blog nr 2 (+fanpage) - tematyki na razie nie ujawniam ![]() - założyć działalność/ spółkę z o.o. albo LTD - która weźmie pod siebie te wszystkie projekty oraz nowe -większe ![]() Niektóre cele są łatwe do wykonania, inne bardziej skomplikowane, ale liczę, że uda mi się zrealizować chociaż 90% tych założeń ![]() Proszę o trzymanie kciuków i dopingowanie do realizacji ![]() RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - MistGun - 23-12-2015 22:22 Ładnie, ciekawie, estetycznie ![]() Także wesołych ![]() RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - WrongWay - 23-12-2015 22:29 Powodzenia ![]() ![]() ![]() RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - Leos2011 - 23-12-2015 22:51 Zdrowych i Wesołych ![]() Jedziesz do przodu z dziennikiem stary !!! RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - buciu52 - 24-12-2015 00:01 Qassa to scam ;] Będę zaglądać. RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - bartus2278 - 24-12-2015 07:46 buciu52 czemu qassa to scam ? ![]() a i dzięki wszystkim za komentarze ![]() RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - bartus2278 - 30-12-2015 09:18 Witam znów po świętach ![]() miało być co 2-3 dni, ale przez święta oraz wczorajszy wyjazd do wawy z którego wróciłem już dziś nad ranem ... wyszło tak a nie inaczej :/ Dodatkowo muszę zaznaczyć, że jeśli chodzi o buxy i ankiety to przez święta się nie zabijałem o to ... są przecież w święta ważniejsze sprawy, rodzina ![]() My Paying Ads - Cytat:Stan na dziś 200 paczek po 1$ oraz 62 paczki po 3$ Smiletak pisałem przed świętami, dokładnie 23.12, a dziś stan konta przedstawia się następująco: 200 paczek po 1$ oraz 96 paczek po 3$ ![]() ![]() ![]() MxRevShare - przed świętami dokupiłem 1 paczkę 5$ do tej 25$, i gdyby nie to, że w 1 dzień świąt przegapiłem wyklikanie, to już dziś dokupowałbym kolejną paczkę ..., a tak będzie to jutro ![]() ClixSense - tu bez zmian, klikam sobie, ale ostatnio brak ankiet więc zarobiłem jakieś grosiaki przez te kilka dni ![]() Trafficmonsoon - tu przez te parę dni wpadł 1$, także ładnie posypało ![]() ![]() AyuWage - tu odpuściłem przez święta z braku czasu ;/ Qassa - już około 12 zł z punktów jest ![]() Panowie i Panie jako, że zbliża się nowy rok, postanowiłem, że w najbliższych dniach do pierwszego wpisu dodam swoje cele na 2016 rok. Plany będą dość konkretne i mam nadzieję, że wasza obecność w moim wątku doda mi dużo samo zaparcia oraz będzie kontrolowała moje działania ![]() Dodatkowo powstanie tabelka z wydatkami i wypłaconymi (np. na pp, payze itp) środkami ![]() oraz dążenie do celu taki licznik ile mi brakuje do realizacji ![]() pozdrawiam wszystkich przeglądających te moje wypociny ![]() A właśnie zapomniałem napisać, życzę wszystkim na ten Nowy Rok, aby był pod każdym względem dużo lepszy od poprzedniego ![]() ![]() RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - bartus2278 - 06-01-2016 16:33 Od następnego tygodnia ruszam z nowym projektem ![]() W tamtym tygodniu zakupiłem domenę oraz hosting. Teraz uczę się, wgrywam na stronę wszystko i przygotowuję do uruchomienia 2 bloga o którym wspominałem. Trzymajcie kciuki ![]() RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - Leos2011 - 06-01-2016 21:01 Trzymamy kciuki !!! Tylko podziel się później z nami co to za projekt jak ruszy ![]() RE: Biorę sprawy w swoje ręce :) by bartus2278 ;) - bartus2278 - 18-01-2016 15:40 Jeszcze maly poślizg byl z tym blogiem bo sie caly blog wywalil ale jutro go ruszę w koncu :-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |