Poradnik sharecash za rejestracje hit! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik sharecash za rejestracje hit! (/Temat-Poradnik-sharecash-za-rejestracje-hit-12603) |
Poradnik sharecash za rejestracje hit! - Zampal - 28-08-2010 11:07 Witam. Postanowiłem założyć taki wątek odnośnie rejestracji z mojego reflinka . Gdy się zarejestrujesz podajesz tutaj lub na PW swój e-mail, a ja Ci przesyłam poradnik sharecash.org warty aż 2$! W poradnik znajduje się : - Poradnik w formacie .pdf - Przykładowe konta. - Przykładowe komentarze. - YouTool Free Edition - program do dodawania komentarzy/sub./like. Jeśli wykorzystasz dobrze ten poradnik na pewno zarobisz dziennie 1-3$ jak nie więcej ! A więc zapraszam do rejestracji. W razie kontaktu PW/GG 11471332 |