Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci (/Temat-Zarabianie-na-odpadach-i-segregowaniu-smieci-126027)

Strony: 1 2

Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - bimbam - 22-12-2015 13:50

Na blogu opublikowałem nowy wpis na temat zarabiania na odpadach i segregowaniu śmieci. Można pozbywając się niepotrzebnych przedmiotów otrzymywać za nie pieniądze na kartę Visa PrePaid:
buty
ubrania
zabawki
płyty cd
elektronika
butelki
metale etc

Worki na rzeczy oraz odbiór przedmiotów jest darmowy.

Opis całego projektu i sposobu na zarabianie na moim blogu: http://zakupersi.com/promocja/wiewiorka-czyli-jak-zarabiac-na-segregowaniu-odpadow/

BTW. Właśnie czekam na pakiet startowy z workami i będę testował.

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - Lukasz5555 - 22-12-2015 15:15

Jak wszedłem w ten temat to pierwsze co sobie pomyślałem ze to Recyclix, a to jednak program gdzie w rzeczywistości sie smieci pozbywamy, wyglada ciekawie Big Grin

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - Betdnia.pl - 22-12-2015 18:47

Ale skąd te "smieci" mamy? Zbieramy po osiedlu? Bo w domu to tego mało sie uzbiera

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - prololex - 23-12-2015 07:59

Stawki śmiesznie niskie ...

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - helix - 23-12-2015 22:53

A czy ten serwis jest wypłacalny.Spróbuję

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - helix - 29-12-2015 18:36

A czy kartę bankomatową trzeba opłacać?Proszę o szybką odpowiedź

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - dusigrosz - 08-01-2016 23:35

Aluminium drożej niż w skupie na osiedlu. Ale z tymi butelkami to se jaja robią, idę do zwykłego monopola oddać i dostaję ponad dwa razy więcej :v

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - yahoo - 10-01-2016 17:24

widzę, że z oszukiwania dzieci na facebooku ludzie się tu zmieniają w zbieraczy puszek po śmietnikach Big Grin

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - dusigrosz - 10-01-2016 18:49

Raczej na odwrót, to pierwsze wszak jest ponoć bardziej opłacalne (jeszcze nie doszedłem do tego etapu Jerk)

RE: Zarabianie na odpadach i segregowaniu śmieci - cinek1311 - 09-04-2016 20:43

z tego co słyszałem to słabo zaliczają surowce i płacą tylko mniej więcej za połowę nie wiem ile w tym prawdy wysyłał ktoś coś?