Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! (/Temat-Moje-poczatki-binarow-Dziennik-Zielonego-126011) |
Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 21-12-2015 21:28 Witam! Jako iż moja historia zaczyna się dziś w binarach postanowiłem zrobić taki dzienniczek co i jak będzie u mnie z binarami Więc Dziś: Wejść: 3 Win: 3 Won: 0 Jak na pierwszy raz obstawianie w binarach nie powinno być źle. Komentarze mile widziane! RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - Krakersik - 21-12-2015 21:31 Będę obserwował i życzę powodzenia RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - MaLiN - 21-12-2015 21:37 Od tego masz dział: http://zarabiam.com/Forum-Dziennik-Pracy-352 RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 21-12-2015 21:52 Mógł by ktoś przenieść? RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - MaLiN - 22-12-2015 15:10 Temat przeniesiony na prośbę usera RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 22-12-2015 17:52 Dziś bardzo nie stabilny rynek, nie polecam dziś stawiać jednym słowem ciężko jest coś wyjąć ale przy większym szczęściu coś zgarnąć można lecz uważajcie: myślcie kiedy musicie się zatrzymać. Dziś nauczyłem się jednego: nie działaj gwałtownie, obserwuj co się dzieje po wygranej. Wiele osób pisze do mnie na pm u jakiego brokera gram odpowiadam więc tutaj że gram na IQ Option i jestem bardzo zadowolony. Jak na razie wpłata 12$ na początek. Taktyk swoich wam nie podam bo wiadomo nikt wam nie zdradzi swojej niszy na zarabianie chociażby kilku złotych dziennie A więc stan: Wejść: 15 Przegranych: 6 Wygranych: 9 Powiedzieli byście niektórzy ale jak to jest rynek nie stabilny skoro wygrałeś 9 wejść: jeśli nie sprawdzałeś przynajmniej przez godzine dzisiejszych wykresów to nie gadaj. Dziś głównie obstawiałem: GOLD, SILVER, EUR/GBP. Z tego co widzę największym błędem było obstawianie na Deutsche Bank udowodniłem sobie że nie warto na takowe akcje wchodzić. Podzielcie się swoją opinią co do dzisiejszego rynku. RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - Oskarox - 22-12-2015 18:11 W zupełności popieram, dzisiejsze akcje na rynku to istne szaleństwo Aż musiałem wypłacić pozostałą kasę, żeby się nie zapędzić za daleko... RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - snake1415 - 22-12-2015 18:19 Dlaczego dzisiaj niestabilny rynek ? obserwuje tylko waluty i nie widzę nic co by wskazywało na "niestabilność" edek regularnie cały dzień w górę (70pipsów, w 4dni zrobił już 180 pipsów) spodziewam się w niedługim czasie korekty, małe pozycje sell już poszły ale czy nie za wcześnie ? zasięg oceniłbym do 1.0930 chyba że wyjdziemy z kanału to 1.0860 i później up do 1.1060. Alternatywę widzę że stoimy w miejscu przez paręnaście godzin i od dolnej bandy kanału odbijamy do 1.1060 RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - thepolishmoosepl - 22-12-2015 21:28 Widzę jedni się zgadzają jedni nie Ale tak to już bywa Snake: tu zależy do taktyki jaką grasz jednym rynek jest tak niestabilny że szok jednym jest ok. Że tak zapytam jakim czasem grasz? 60 sec czy raczej coś powyżej 5 min? RE: Moje początki binarów! Dziennik Zielonego! - Dante_/ - 22-12-2015 21:51 Wczoraj ładnie było, a dzisiaj to już kiepsko XD |