![]() |
"Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! (/Temat-Tlusty-dziennik-pracy-shorte-st-suby-ppi-SPORT-zdjecia-125993) |
"Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 21-12-2015 16:43 Witajcie! Dziennik powstaje bo potrzebuję waszej pomocy! - hejtu, motywowania, szczerych opinii. O mnie: Student - logistyka inż. 2 rok. 23 lata, leniwy grubasek który kocha seriale, anime i dobry film! Warto wspomnieć, że lubię czytać(aktualnie metro 2034 & Pierwszych piętnaście żywotów Harry'ego Augusta.) Dziennik będzie aktualizowany codziennie( jak mi coś wyskoczy to będzie informacja o ewentualnej przerwie). W dzienniku będę zamieszczał informację o tym co zrobiłem danego dnia. Tzn. Ile zarobiłem na shorte, suby, ppi. Dodatkowo! Sport! Street workout & bieganie Codziennie informacja jaki trening wykonałem! co 10/20 dni zdjęcie mojego ciała + waga. Co 3 miesiące zawartość tkanki tłuszczowej w organizmie. Ogólnie: dlaczego Shorte? - 1 $ dziennie i pod koniec miesiąca dodatkowe 100zł na jakąś pierdołe dlaczego suby? - bo słyszałem, że można na tym dobrze zarobić - trzeba to sprawdzić! dlaczego ppi? - czysta ciekawość Suma: (4 dni) Shorte: 3.12$ Suby:293.79zł PPI:0 Sport: Wzrost: 182 Waga: 2015.12.21 - 87.2 kg [/b] Zdjęcie 2015.12.21 (jutro zrobię) w lepszej jakości) ![]() ![]() RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - eciver - 21-12-2015 16:59 Polecam na początek skupić się porządnie na jednej metodzie zarabiania. Ewentualnie z czasem poszerzać swoją wiedzę o kolejne. W ten sposób łatwiej osiągniesz widoczne efekty i nie zniechęcisz się zbyt szybko. ![]() Co trenujesz/ będziesz trenował? RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - mikuss - 21-12-2015 17:01 powodzenia życzę! tak jak przedmówca : zacznij od 1 rzeczy, ogarnij wszystko a potem dołóż następną bo na raz 100 srok za ogon niezłapiesz RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - zozols1 - 21-12-2015 17:05 Repucik za awatar xD Tak jak mówili przedmówcy, jedną metodę dobrze dopracuj dopiero ciśnij z kolejnymi. Powodzenia Ps1. Wcale nie jesteś takim grubaskiem ![]() Ps2. Wczoraj był chyba ostatni odcinek pierwszej serii one punch man'a ![]() RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 21-12-2015 17:06 Zapomniałem dodać, zaczynam Street workout & wracam do biegania ![]() w tamtym roku ukończyłem nawet maraton 42km w 4h;23 min, a później brak motywacji i 10kg + weszło. zozols1 liczę, że będzie 2 sezon bo anime wygrało sezon ![]() ___ a co do zarabiania to umiem połączyć shorte i suby ![]() shorte to dla mnie kwestia 10 min dziennie, suby 40/50 bardziej chcę się skupić na ppi, ale nie wiem jak się za to zabrać, dzisiaj zaczynam bloga robić! będzie raport pod koniec dnia ![]() RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Miedziany - 21-12-2015 17:26 Zapraszam do siebie, także działam na subach! + Powodzenia! RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Make it - 21-12-2015 17:30 Street workout z taką sylwetką ? W SW trzeba mieć odpowiednio wyćwiczone partie mięśni żeby sie samemu nie pokaleczyć przez przypadek , chyba że Sw nazywasz podciąganie sie na drążku , Aczkolwiek życze powodzenia ! Moge się mylić i obym się mylił Bo gratuluje ambicji ! RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 21-12-2015 17:35 @Make it masz rację, ale czy ja napisałem, że jestem na zaawansowanym poziomie? ![]() Każdy mistrz kiedyś zaczynał, a "podciąganie sie na drążku", pompki(nawet jeśli ich ilość to max 10) i inne ćwiczenia to też Sw - poziom amatorski. Ps. pod tłuszczem jakieś tam mięśnie są, trzeba je tylko `odzyskać` ![]() ![]() RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - full2000 - 21-12-2015 20:37 Fajnie że zainteresowałeś się pay per installs bo to ciekawa, niedoceniana metoda. Ja tutaj staram się przytyć a Ty walczysz z tłuszczem, no cóż, tak już bywa ![]() Dziennik fajny, będę zaglądał, powodzenia! RE: "Tłusty" dziennik pracy! (shorte.st/suby/ppi) + SPORT!(zdjęcia)! - Xers - 22-12-2015 00:15 Dzień 1 Shorte: 1.7$
Suby: 43,79zł PPI: (czekam na zatwierdzenie rejestracji) Dzisiaj tworzyłem grupę i fanpage. Dodatkowo wpadłem na ciekawy pomysł promocji plików z ppi, teraz tylko czekać na akceptacje i zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() Sport: (klata)
z racji na brak formy trening można uznać za udany, pocieszam się, że będzie już tylko lepiej. Bieganie dzisiaj sobie odpuściłem bo padało cały dzień ![]() |