Zmiana sponsora TM - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zmiana sponsora TM (/Temat-Zmiana-sponsora-TM-125902) |
Zmiana sponsora TM - ilak - 20-12-2015 00:05 Hej. Czy ktoś mi może powiedzieć w jaki sposób zmienic sponsora w TM? Wiem,ze nie ma możliwości zmiany " od tak" sponsora jeżeli jest nim inny uzytkownik. Chciałbym zamknąć moje obecne konto ( po wypłacie wkładu) i otworzyć nowe konto pod innym sponsorem. Z racji tego, że w TM bany są rozdawane bardzo często to w jaki sposób to zrobic aby nie dostać bana? Dzięki za pomoc. RE: Zmiana sponsora TM - rafi213 - 20-12-2015 00:19 Witam Sponsora mozna zmienic tylko i wyłącznie jak jestes zarejestrowany pod adminem czyli TrafficMonsoon. Jeśli sie dobrze orientuje to konta zamykają dopiero po upływie 3 miesiecy. Jedyne rozwiązanie jakie ci pozostaje to porzucenie starego konta ( czy. nigdy juz sie nie logujesz do niego ) i załozenie drugiego konta na kogos zaufanego najlepiej z rodziny czy dobrego znajomego. Z tym ze musisz uważać aby żadne dane się nie powtórzyły z pierwszego konta. Jak chcesz dokładne wytyczne mogę podac na priv lub gg. Ps. na przyszłość proszę pisać w temacie dotyczącym tego biznesu a nie zaśmiecać niepotrzebnie ten dział sprawami czysto technicznymi. RE: Zmiana sponsora TM - ilak - 20-12-2015 00:33 Dzięki za pomoc Skontaktuje się z Tobą na pirv Zmiana sponsora TM - piotrekprorok - 20-12-2015 00:56 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |