![]() |
Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane (/Temat-Wszelkie-watpliwosci-dotyczace-podwyzki-cen-nagrod-Rozwiane-1259) Strony: 1 2 |
Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - BartuS - 30-01-2010 10:02 Dziś czytając FAQ na lockerz.com znalazłem: ANG: Cytat:Why is Lockerz giving away prizes at low levels on PTZ Place? POL: Cytat:Dlaczego lockerz rozdaje nagrody w tak małych cenach w PTZ Place ? A więc podwyżka będzie 4x nie więcej !!! RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - Bolt - 30-01-2010 10:08 No nie wiadomo to może być stary FAQ i jeszcze nie zmienili no ale miejmy nadzieję że to prawda ![]() ![]() RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - BartuS - 30-01-2010 10:34 Skąd ludzie wzieliście info nt. 8x, 6x ? RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - Bolt - 30-01-2010 11:13 Był temat ale nie mogę go znaleźć i takie sluchawki za 175PTZ potem kosztowć będą 1000PTZ a więc +- x8 w górę chociaż zawsze lepiej x4 ![]() RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - Draker - 30-01-2010 11:32 http://lockerzlist.pl/other/images/articles/9.jpg Te słuchawki kosztują teraz bodajże 125 ptz, a na powyższym obrazku widzimy, że aby je zdobyć trzeba będzie zapłacić 1000 ptz, więc cena dokładnie x8 ![]() RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - BartuS - 30-01-2010 12:47 Napisałem do Lockerz.com i napisali, że ceny będą x4. Z powodu tego wycieku zmienili pewnie ;p RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - Przemcioslaw - 30-01-2010 13:19 Jeśli bedzie możliwość zdobycia 4 x więcej punktów dziennie to defakto nic się nie zmienia ![]() RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - QoorChuck - 30-01-2010 13:53 Chyba nie wierzycie w co mówicie. Nie wyrobili by się z dostarczaniem tylko nagród jak by wystarczyło tylko 4x więcej i nagrody dostępne cały czas. Poza tym nie wiadomo, czy będą nagrody za free czy tylko będzie można obnizyc cenę (patrz słuchawki!), ma ktoś jakieś info? RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - WalkmaN - 30-01-2010 14:40 moim zdaniem to jest super sprawa, mozna kupywac przedmioty za nawet 50% jestem zadowolony ![]() RE: Wszelkie wątpliwośći dotyczące podwyżki cen nagrod - Rozwiane - QoorChuck - 30-01-2010 15:09 (30-01-2010 14:40)WalkmaN napisał(a): moim zdaniem to jest super sprawa, mozna kupywac przedmioty za nawet 50% jestem zadowolony +cło + vat+ koszt przesyłki (albo ptz za przesylke) |