Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? (/Temat-Bitcoin-Jak-zaczac-zarabiac-125876) |
Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - JurnySamiec - 19-12-2015 16:53 No właśnie,Jak? Chcialbym tym tematem otworzyć łatwą drogę innym użytkownikom poszukującym jakiegokolwiek zarobić jakieś tam grosze bo raczej nikt nie spodziewa się kokosów jeśli nie zainwestuje w bitcoiny kokosów Ale już nie będę sie rozpisywał bo jak wiadomo czas to pieniądz to mógłby ktoś podlinkować lub stworzyć własnoręcznie poradnik taki prawidłowy bo na internecie jest bardzo dużo poradników z trojanami gdzie są programy co zarabiają za nas lub jakieś fałszywe strony gdzie nie wypłacają etc,etc. To jak obywatele? Pomożecie? RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - Natural - 19-12-2015 17:21 w mojej sygnaturce masz tak na początek sposób jaki portfel zalozyc, linki do wyklikania i pare programów do reinwestycji. RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - jamroczik - 19-12-2015 18:10 Poleciłbym Ci faucety - wszedzie widzę tematy o tym, ale sobie to kalkulowałem i mając odpowiedni soft i bazę kranów nie zarobi się nawet na łamanie obrazków - może ktoś wytłumaczyć fenomen faucetów? Głównie tego że komuś chce się przepisywać te obrazki za tak symboliczne kwoty? RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - Dunno - 19-12-2015 18:33 @[jamroczik] A kolega słyszał o deathbycaptcha? RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - jamroczik - 19-12-2015 18:34 Tak - drogi i nieskuteczny. RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - sitnicki - 19-12-2015 18:42 Ja zamiast deathbycaptcha polecam 9KW, który już kiedy opisywałem. Bardzo dobrze współpracuje z iMarco i booty prosto się pisze. Nawet czasami udaje się obejść kody captcha bez ich wpisywania RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - Dunno - 19-12-2015 18:57 @[jamroczik] Ale chyba żyjemy w dwóch innych wymiarach. w których matematyka jest całkowicie inna skoro w Twoim koszt powiedzmy 5k captch jest większy od przychodu RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - jamroczik - 19-12-2015 19:24 5k captcha - $6.95 + VAT 7$ = 1515873 satoshi Powiedzmy, ze kran ma 300 satoshi więc z jednego pakietu przy 100% skuteczności - a takowej nie ma nigdzie, zwłaszcza na beznadziejnym deatchbycaptcha masz 5052 rozwiązań. A gdzie koszt prądu, czasu, proxy? RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - Dunno - 19-12-2015 19:28 @[jamroczik] Czemu od razu nie wziąłeś jakiegoś kranika, który daje 50 satoshi by jeszcze bardziej przeciągnąć Twoje "arygumenty" na Twoją korzyść, hm? Jak chcesz to dalej ciągnąć to zapraszam na pw, ciągnięcie tej kłótni będzie skutkowało tylko zgłoszeniami. A autorowi radzę poprzeglądać tematy związane z btc na forum. Już wielokrotnie był poruszany problem pt. "Jestem nowy, ale słyszałem, że z tych bitcoinów to piniondz jest". @down: No i tyle, moja Ty cebuleczko prażona. RE: Bitcoin.Jak zacząć zarabiać? - jamroczik - 19-12-2015 19:31 Zgłoszeniami czego? Wróc do szkoły lepiej - rozumiem, ze masz listę 1000 kranów króre płąca po 2000 satoshi? |