Zarobek na ruchu z francji itp. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: Zarobek na ruchu z francji itp. (/Temat-Zarobek-na-ruchu-z-francji-itp-125863) |
Zarobek na ruchu z francji itp. - danielek654 - 19-12-2015 15:13 Siemka Zastanawiam się, nad jedną sprawą. Mianowicie, wymyśliłem sobie pewien sposób, jak trafiać do obywateli niemiec, usa, francji, holandii itp. Chodzi mi teraz o to, żeby spieniężyć ruch z tych właśnie państw. Teoretycznie mógłbym spróbować z shorte.st, ale słyszałem, że ludzie wyciągają ładne pieniądze, na ppi/ppa/ppd i innych tego typu sposobach. Czy ktoś mógłby mi doradzić, co najlepiej wybrać, by można było ofertę promować na fb i było to opłacalne. Z góry dzięki. RE: Zarobek na ruchu z francji itp. - Damkofr - 19-12-2015 15:16 Polecam PPA. RE: Zarobek na ruchu z francji itp. - kazik0o - 19-12-2015 15:49 PPA jest najlepszym rozwiązaniem dla tych krajów Francja po 15$ za leada sie trafia RE: Zarobek na ruchu z francji itp. - kondekon12 - 19-12-2015 16:06 PPA ew. PPI |