2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317) +---- Wątek: 2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ (/Temat-2zl-za-depozyt-w-ruletce-0-5-125822) |
2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ - kociamber - 18-12-2015 17:53 Witam! Żeby zdobyć 2zł należy dokonać po kolei poniższe kroki: 1. Zaloguj się na stronę csgodouble.com przez steam(wymaga posiadania CS:GO). Strona jest jak najbardziej zaufana, używa ją wielu streamerów i youtuberów. 2. Wejdź w zakładkę freecoins i wpisz kod "MERRYCHRISTMAS" (w tym momencie po wpisaniu tego kodu dostajemy 0.5$ do gry na ruletce). 3. Należy dokonać depozytu wpłacając skin. (przyjmują od ok 0.5$) 4. Podać dokładną godzinę rejestracji na stronie poniżej w temacie. 5. Po zweryfikowaniu wysyłam wam pieniądze na PayPal(wysyłacie w wiadomości albo w wątku) Mam nadzieję że skorzystacie z tego refbacka muszę się pochwalić że udało mi się sporo tutaj zarobić Mam nadzieję że i wam będzie sprzyjał los POZDRO! RE: 2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ - kociamber - 18-12-2015 19:41 Dodam że możecie nie grać wcale na ruletce wpłacacie skina i wypłacanie jakiegoś 0.5$ droższego i tyle a ja jeszcze dorzucam 2zł. 2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ - surfer0700 - 28-01-2016 07:03 Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum. |