Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283)
+--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129)
+---- Dział: Archiwum (/Forum-Archiwum-317)
+---- Wątek: 2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ (/Temat-2zl-za-depozyt-w-ruletce-0-5-125822)

2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ - kociamber - 18-12-2015 17:53

Witam! Wink
Żeby zdobyć 2zł należy dokonać po kolei poniższe kroki:
1. Zaloguj się na stronę csgodouble.com przez steam(wymaga posiadania CS:GO). Strona jest jak najbardziej zaufana, używa ją wielu streamerów i youtuberów.
2. Wejdź w zakładkę freecoins i wpisz kod "MERRYCHRISTMAS" (w tym momencie po wpisaniu tego kodu dostajemy 0.5$ do gry na ruletce).
3. Należy dokonać depozytu wpłacając skin. (przyjmują od ok 0.5$)
4. Podać dokładną godzinę rejestracji na stronie poniżej w temacie.
5. Po zweryfikowaniu wysyłam wam pieniądze na PayPal(wysyłacie w wiadomości albo w wątku)

Mam nadzieję że skorzystacie z tego refbacka Smile muszę się pochwalić że udało mi się sporo tutaj zarobić Wink Mam nadzieję że i wam będzie sprzyjał los Smile POZDRO!

RE: 2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ - kociamber - 18-12-2015 19:41

Dodam że możecie nie grać wcale na ruletce Wink wpłacacie skina i wypłacanie jakiegoś 0.5$ droższego i tyle Wink a ja jeszcze dorzucam 2zł.

2zł za depozyt w ruletce. + 0,5$ - surfer0700 - 28-01-2016 07:03

Moderator uznał temat za PRZEDAWNIONY i przenosi go do Archiwum.