Masowe cofanie publikacji FanPage - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Masowe cofanie publikacji FanPage (/Temat-Masowe-cofanie-publikacji-FanPage-125804) |
Masowe cofanie publikacji FanPage - mlody16918 - 18-12-2015 14:23 Witam, Od pewnego czasu Facebook chyba się na mnie uwziął, ponieważ co kilka dni tracę 1-2, raz zdarzyło się nawet 3 fanpage jednego dnia. Strata jest o tyle dotkliwa, że zawsze tracę najaktywniejsze fanpage jakie obecnie posiadam. Dodam, że ostatnio nawet nie dodawałem żadnych postów typu sub sms. Czy ktoś ma podobny problem i wie czym może być to spowodowane? Troche mnie to dobija bo strata co kilka dni fanpage który posiada 100 000 fanów nie jest fajnym uczuciem. RE: Masowe cofanie publikacji FanPage - chomik3 - 19-12-2015 16:42 A co wrzucasz na te fp? I jaka tematyka? RE: Masowe cofanie publikacji FanPage - kondekon12 - 19-12-2015 16:44 Musi być to coś niezgodne z regulaminem facebook'a. Posty to tylko zdjęcia typu 'like vs komentarz'? |