Poradnik SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Poradnik SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? (/Temat-SEOsklep24-pl-Jak-Zdobyc-40-Linkow-SEO-w-Weekend-125798) |
SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? - Rogaal - 18-12-2015 11:37 Witam. Jak wiemy, pozycjonowanie to w największej części linki. Czym lepsze linki - tym większa szansa zdobycia pozycji TOP w wynikach wyszukiwania na najistotniejsze frazy. Oczywiście aby kampania SEO naszej strony miała sens, trzeba zadbać o wiele innych czynników, takich jak chociażby optymalizacja strony. Dziś jednak skupimy się na tym, co ma największy wpływ na rankingowanie stron w Google, czyli na linkach. Dlatego też chcielibyśmy Wam przedstawić Poradnik SEO " Jak zdobyć 40 linków SEO w weekend ". Poznasz miejsca, gdzie za darmo możesz pozyskać linki do swojej strony WWW. Dostajesz konkretne instrukcje krok po kroku. Co, jak i gdzie kliknąć, żeby zdobyć wartościowe linki. Myślę, że osoby, które chcą same spróbować swoich sił w linkowaniu stron www będą zadowolone z listy oraz wiedzy jaką chcemy przekazać... Aby otrzymać poradnik wystarczy podać swoje imię oraz adres e-mail, a do kilku minut na Waszego maila przyjdzie wiadomość z poradnikiem. Jeśli chcesz otrzymać poradnik to Kliknij TUTAJ! Pozdrawiam Jakub Brożyna RE: SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? - patulsky1337 - 18-12-2015 15:58 Jestem Waszym klientem na allegro, nie spodziewałem się, że macie konto na zarabiam.com. Od siebie bardzo polecam sam sklep i z chęcią zapoznam się z poradnikiem. Mam nadzieję, że to coś fajnego RE: SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? - Rogaal - 19-12-2015 09:02 (18-12-2015 15:58)patulsky1337 napisał(a): Jestem Waszym klientem na allegro, nie spodziewałem się, że macie konto na zarabiam.com. Od siebie bardzo polecam sam sklep i z chęcią zapoznam się z poradnikiem. Mam nadzieję, że to coś fajnegoWitaj. Jesteśmy na wielu forach ale nie zawsze mamy czas w pełni poświęcić się każdemu z nich. Za dużo pracy i projektów na głowie. Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy ponownie do skorzystania z usług SEOsklep24.pl Co do samego poradnika to myślę, że to dopiero początek przekazywania darmowych list oraz darmowej wiedzy szczególnie dla osób, które dopiero zaczynają swoją przygodę z pozycjonowaniem! Pozdrawiam Jakub Brożyna RE: SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? - ZexKox - 20-12-2015 14:32 Witam mam takie pytanie w co najlepiej zainwestować z waszego sklepu na samym początku działalności bloga, który nigdy nie był pozycjonowany ? RE: SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? - Rogaal - 21-12-2015 09:00 (20-12-2015 14:32)ZexKox napisał(a): Witam mam takie pytanie w co najlepiej zainwestować z waszego sklepu na samym początku działalności bloga, który nigdy nie był pozycjonowany ? Witaj. Nie ma złotej usługi, która będzie odpowiednia dla każdej strony www. Efekty uzależnione są od wielu czynników związanych z samą stroną, którą chce się linkować. Od jej profilu linków aktualnych, optymalizacji seo, konkurencyjności fraz itp... Najlepiej będzie jak skontaktujesz się w tej sprawie na e-mail: [email protected] - postaramy się coś pomóc. Pozdrawiam Jakub Brożyna RE: SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? - znanonim - 02-01-2016 22:02 Mam dwa pytanka 1. Po jakim czasie będą widoczne efekty dodania tych 40 linków? Dodałem 4 koło 10:00 rano i jak na razie na moz.com pokazuje, że nadal nie mam żadnego linku 2. Czy jeżeli domena nie ma żadnych linków, można dodać na spokojnie 40 linków w jeden weekend, czy rozrzucić to na mniejsze ilości? Swoją drogą, krótki, dobry poradnik. Ciekaw jestem czy przyniesie to jakieś efekty dla mojej strony RE: SEOsklep24.pl - Jak Zdobyć 40 Linków SEO w Weekend? - Rogaal - 04-01-2016 15:53 (02-01-2016 22:02)znanonim napisał(a): Mam dwa pytankaWitaj. Nie można przewidzieć po jakim czasie będą widoczne linki, ponieważ muszą one zostać zaindeksowane przez Google. Warto napisać kilka postów z takiego profilu aby wzmocnić go i pokazać robotom Google. Wtedy już kwestia aktualizacji systemów, które pokazują backlinki, które kierują do linkowanej strony www. Jeśli chodzi o linkowanie z profili to osobiście uważam, że dodanie ich w weekend nie będzie złym posunięciem, ponieważ nie zaindeksują się one w ten sam dzień. Jeśli nie pomożesz im w indeksacji to same będą się indeksowały przez dłuższy czas, dlatego przyrost takich linków będzie rozłożony w czasie... Każda strona jest inna i nie ma złotego środka w pozycjonowaniu, który da efekty. Efekty uzależnione są od wielu czynników związanych z samą stroną WWW, którą się pozycjonuje, jej optymalizacją, słowami kluczowymi itp. |